2777
2789
عنوان

ولی واقعا همه چی شانسیه

386 بازدید | 34 پست

مثلا بعضیا هستن با یکی آشنا میشن سریع باهم ازدواج میکنن تا آخر هم با همون میمونن بدون مشکل و سختی

بعضیا هم هستن بعد چندین سال پسره بد از آب در میاد و عمر دختر هدر میره به پاش

در حالیکه اگه همین دختر با یه آدم خوب آشنا میشد چقدر همه چی فرق داشت 

یا بعضیا هم هیچوقت اون آدم مورد نظر رو پیدا نمیکنن

یا بعضیا هم به سختی پیدا میکنن 

بعضیا هم وقتی پیدا میکنن یه مشکلی پیش میاد

خیلی همه چی شانسیه

واقعا دنیا عجیبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم فمینیستی هستم ولی چرا فکر میکنید فقط مردا مقصرن؟

اتفاقا الان من انقدر خیانت زن هارو میبینم انقدر زیاد شده که مردا الان فرشته ان. 

بحث های جنسیتی رو تموم کنید

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

من ادم فمینیستی هستم ولی چرا فکر میکنید فقط مردا مقصرن؟اتفاقا الان من انقدر خیانت زن هارو میبینم انق ...

بحث جنسیتی نیس الان از دید دخترا گفتم چون اینجا سایت زنانه است وگرنه آره ممکنه سر راه پسر هم دختر بدی قرار بگیره 

به طرز فکر ادماست عزیزم یکی هست سر دوماه اگر حس کنه از طرف شوهر درنمیاد یا شوهر خوب درنمیاد ول میکنه میره بعدی

بعضیا گیر میکنن ،چندسال رو یه نفر 

این شانس نیست دیگه واقعا