2777
2789
عنوان

وحشت شبانه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10337 بازدید | 43 پست
بچه چیزیش نیست شما زیادی نگرانید چهارقل بخونید بهش صدقه بدین چیزی نیست کاش مامان من انقدر نگرانم بود ...

الهی فدات شم عزیزم ایشالا سلامتیتو به دست بیاری ممنون که تو این شرایطم کنارم بودی.ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ترسیده از چیزی .

واسه همین شب بیدار میشه جیغ و...میزنه .

چشم زخم هم میتونه باشه .

دختر جاریم اونطور بود . اونم شبا بلند میشد جیغ میزد با صدای بلند گریه میکرد چهارسالش بود .

رفتن براش دعا نوشت یه سید .گفت ترسیده . و چشمم زدن .

دعا ر و آوردن  آروم شد  و دیگه شبا راحت میخوابید 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
الهی فدات شم عزیزم ایشالا سلامتیتو به دست بیاری ممنون که تو این شرایطم کنارم بودی.ایشالا هرچی از خدا ...

خدا نکنه خیلی خوبه که به فکر سلامتی روحی بچه تون هستین خدا حفظتون کنه همیشه شاد و سلامت باشین

سلام بیگدی جان  تورو خدا به منم کمک کنید،پسر ۴ سالم دقیقا اینجوری شده.  چیکار کنم ؟چند با ...

عزیزم من چندتا نکته رو رعایت کردم خیلی بهتر شد. مصرف کافئین و به شدت کاهش بده.بچه من نوشابه خیلی می خورد.کاکایو چای. فیلم ترسناک نبینه. معدهشو زیاد پر نکن موقع خواب شب. زیر سرش زیاد کوتاه نزار.چون میگن از معده غذا میاد بالا در چه حالت بدی بهش دست میده. بچه هایی که ریفلاکس معده دارن بیشتر اینجوری میشن. من همه اینا رو از اینترنت نکته برداری کردم.بچه من خیلی احساساتی. تو طول روز باهاش مهربون تر باش. حتی اگه لازمه شب ها برا یه مدتی پیشش بخواب. اینجوری که من تو اینترنت خوندم زیاد مشکل مهمی نیست اسمش وحشت شبانه است. تو اینترنت سرچ کن مطالب زیادی میاره.هراس شبانه. وحشت شبانه ....

چندتا اسم داره.ایشالا که بهتر میشه به نظر من اصلا سمت دعا جادو نرو. هر شب وقتی میخوابه بالا سرش آیت الکرسی بخون. صدقه بزار زیر بالشش قرآن بزار بالا سرش

عزیزم من چندتا نکته رو رعایت کردم خیلی بهتر شد. مصرف کافئین و به شدت کاهش بده.بچه من نوشابه خیلی می ...

سلام بچتون خوب شد ؟یا بازم این اتفاق افتاد ؟بچه منم همینجوری شده لطفا جواب بدید 

سلام بچتون خوب شد ؟یا بازم این اتفاق افتاد ؟بچه منم همینجوری شده لطفا جواب بدید 

سلام پسر منم این مشکلو داره .یه چند وقت خیلی زیاد بود بعد کمتر شده بود ولی الان باز زیاد شده .خودم احساس میکتم یه وقتاییک یه چیزایی از تو تلوزیون میبینه یا از یه چیزی میترسع شبش اینجودی میشه .پسرم ۶ سالشه

وقتی اینجوری میشه اول پا میشه میشینه بعد میخواد بلند بشه راه بره ک من بغلش میکنم هی میگه مامان با یه سری کلمات نا مفهوم من میبرم صورتشو میشوره انقدر میچرخم تا از خواب بیدار بشه چون تو این شرایط اصلا هیجی نمیشنوه

نمیدونم باید جیکار کنم .مشاوره هم بردمش گفت قبل خواب یوگا بره کارای ارامش بخش انجام بده

سلام پسر منم این مشکلو داره .یه چند وقت خیلی زیاد بود بعد کمتر شده بود ولی الان باز زیاد شده .خودم ا ...

عزيزم پسر ٣ ساله منم همينه بعضي وقتا به كل اينجوري نميشه بعضي وقتا ميشه من توجه كردم اگه بعدازظهرا نخوابه چند روز پشت سر هم،، كمبود خواب داشته باشه زياد ورجه وورجه كنه خسته بشه دقيقااااا براش اتفاق ميفته امشب به خودم قول دادم اصلا نذارم دچار خستگي و كمبود خواب بشه

عزیزم اختلال خواب هراس شبانه بهش میگن اینجوره که از خواب پا میشه جیغ و گریه میکنه بغلش میکنی خودشو ا ...

عزیزم بچه های شما خوب شدن‌؟ پسر منم همینطوریه پنج سالشه ینی داغونم‌ کرده

خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿
سلام پسر منم این مشکلو داره .یه چند وقت خیلی زیاد بود بعد کمتر شده بود ولی الان باز زیاد شده .خودم ا ...

عزیزم پسر شما خوب شد پسر پنج ساله‌منم‌اینطوریه

خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿
عزیزم بچه های شما خوب شدن‌؟ پسر منم همینطوریه پنج سالشه ینی داغونم‌ کرده

اره خداروشکر خیلی خوب شده یعنی الان حدود چند ماه اصلا این اتفاق نمیوفته فک کنم توی این سن ۵.۶ سالگی این اتفاقا بیوفته .موقعی ک این اتفاق میوفته سعی کن ارومش کنی صورتشو اب بزن ک از خواب بیدار بشه چون تویی این حالت هنوز خوابن و متوجه حرفای ما نمیشن.واقعا خیلی بده امیدوارم زود خوب بشه