2777
2789
عنوان

وحشت شبانه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10337 بازدید | 43 پست
لرز نه ولی شما تو نت درباره هراس شبانه بخون و تفاوتش با کابوس شبانه چیز زیادی دستت میاد من دکترم برد ...

اره هراس شبانه رو خوندم پسرم دقیقا علایم هراس شبانه رو داره بعلاوه ی لرز .من از لرزش میترسم .میگم تشنج نباشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می ترسم ببرم دکتر نوار مغز و .....یه عیبی هم روش بزارن داروهای خواب اور و.....

اگر موقع بیداری ترس و نگرانی داره خوابش نمیبره یا میترسه بیقراره حتما ببریدش دکتر ولی اگه از خواب میپره میترسه فک نکنم عجیب باشه طبیعیه همه میترسن من مشکلم با شبه شب استرس میگیرم روم مونده

اره هراس شبانه رو خوندم پسرم دقیقا علایم هراس شبانه رو داره بعلاوه ی لرز .من از لرزش میترسم .میگم تش ...

نه عزیزم تشنج ک اونجور نیس با گریه و ترس

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
اگر موقع بیداری ترس و نگرانی داره خوابش نمیبره یا میترسه بیقراره حتما ببریدش دکتر ولی اگه از خواب می ...

نه روزش اوکیه اوکیه.دو بار تو شب از خواب پریده گریه و به شدت میلرزیده بعد از چند دقیقه خوابش برده.تو اون پنج دقیقه من صد بار مردم و زنده شدم.

نه روزش اوکیه اوکیه.دو بار تو شب از خواب پریده گریه و به شدت میلرزیده بعد از چند دقیقه خوابش برده.تو ...

نگرانی نداره خواب بد دیده صدقه بدین

هوا که تاریک میشه شب میشه اگر بترسه بی قرار باشه غیرعادیه

نگرانی نداره خواب بد دیده صدقه بدین هوا که تاریک میشه شب میشه اگر بترسه بی قرار باشه غیرعادیه

یعنی صرع تشنج اینا نیست خیلی ازین چیزا میترسم

یعنی از ترس میلرزیده

اگر ترس استرس بی قراری همه اینارو باهم داره طوری که بی قراریشو شما حس کنید نیاز به دکتر داره

نه اون طوری مثلا ملخ رو دستش نشسته بود ترسیده بود.نق میزد.در حالت عادی استرس نداره.فقط دوبار از خواب پریده با تپش قلب و لرز

نه اون طوری مثلا ملخ رو دستش نشسته بود ترسیده بود.نق میزد.در حالت عادی استرس نداره.فقط دوبار از خواب ...

بچه چیزیش نیست شما زیادی نگرانید چهارقل بخونید بهش صدقه بدین چیزی نیست کاش مامان من انقدر نگرانم بود منو دکتر میبردن که الان مجبور نباشم انواع قرص ارامبخش بخورم هرچقدرم بزرگتر میشم کودکیم بیشتر ازارم میده همش با استرس گذشت تاثیر بدی روم گذاشته

عزیزم ما اینجا رسممونه زیر سر بچه یه چاقو ک میذاریم زیر بالش یا جایی ک بچه میخابه تا اینجوری نشه

ی ان یکاد کوچیکم بذار کنارش 

شبام براش سوره ناسو بخون فوت کن بهش

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!