2777
2789
عنوان

جاری، مادر شوهر و خواهر شوهر

457 بازدید | 27 پست

خیلی عجیبه برام چرا اینجا ، همه اینقدر از جاری هاشون بد میگن.

به نظرم تعداد کسانی که از جاری شاکی هستند داره بر تعداد شاکیان مادرشوهر و خواهر شوهر غلبه میکنه حتی!

چرا آخه؟

به خدا دوست داشتن دیگران اینقدرها هم سخت نیست. کافیه یک کوچولو مهربونتر باشیم.

جاری ، مادر شوهر و خواهر شوهر هم میتوانند دوست داشتنی باشند.

همین

الان ك اومدن بجاي جاري تورو تركوندن ميفهمي😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی .اما اگه تو هرکاری کنی بعد ببینی اونو مثه سگه بی صفت میمونن چی بزنن پاچچتو بگیرن باااز به راهه ک....خلی ادامه میدی آیا؟؟؟؟از این زاویه هم نگاه کن

خدایا شُکرت❤🧿
چجوری مهربون باشم وقتی جهاز منو مسخره میکنن عنترا

عزیزم کدبانویی و کمالات شما به جهازتون نیست. وقتی خودت باور داشته باشی، اعتماد به نفست و محبتت اونها را هم مهربون تر میکنه

چون بعضیاشدن خییلی خودشیرینن

حاضرن دسشویی برن مادرشوهر خواهرشوهر بشورن تا رو جاری کم کنن 😅

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

انقدر اینجا بد گفتن ..من برادرشوهرم مجرده ترس جاری دار شدن دارم😆

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗