2777
2789

سه ساله ازدواج کردم.دو هفته دیگه پسرم دنیا میاد به امید خدا.احساس میکنم از شوهرم خوشم نمیاد.از خانوادش هم همینطور.یه خواهرش خیلی چندشه.بعد از عروسی به شوهرم پیام داده بود فلان درخواست و بکن از زنت چون بلد نیست دق میکنه..شوهر منم چیزی بهش نگفته بود.منم پیامشو خوندم و به روی شوهرم اوردم که چرا همچین چیزی گفته‌.کلی هم بحث کردیم.اما هنوز از دلم درنیومده.اون خواهرش که پیام میده دیوونه میشم.شوهرمم خیلی طرف خانوادشه.همش میگه تو قرآن گفته احترام به پدرومادر.با اینکه من سعی میکنم باهاشون صمیمی باشم اما بازم احساس میکنم از من خوششون نمیاد.من حتی هرسال کلی زمان میزارم و برای پنج تاخواهرش عیدی درست میکنم یه سال گلیم بافتم یه سال شال بافتم براشون.اما بازم حس میکنم غریبه ام بینشون.نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.خیلی نسبت بهشون بدبین شدم.زنداداش خودم خیلی صمیمیه باهامون ولی اونا بامن اینطوری نیستن.دلم میگیره اصلا. همش اعصابم خورده.

از متنی که نوشتم هم مشخصه اصلا آرامش ندارم.از هرجا یه چیزی گفتم 

مامان 

اون قسمت پيام خواهرشوهرتو نفهميدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اهمیت دادی بهشون انگار پررو شدن ! بیکاری مگه عیدی درست میکنی ؟ خیلی واجبه داداش جونشون بره یه چیزی بخره براشون ! تو چرا خودتو اذیت میکنی که اخرشم بشه این؟ 

چاره دردت ی (ب درکه)

ب درک ک ازت خوششون نمیاد

تو با شوهرت خوب باش

جلو شوهرت هم با خونوادش خوب باش و بدی شونو نگو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منم بدم میاد. منم حس میکنم دیگه زندگیمو دوست ندارم از بس شوهرم با خوانواده اشه منو آدم به حساب نمیاره. امشب مریض بودم یه لقمه نون دستم نداد

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

عزیزم منم یه خواهر شوهر دارم جفت خواهرشوهرت اما عوضی تر... اینقدر زیر پای شوهرم نشستم تا بلاکش کرد و رفت و آمدش قط کرد با خواهرش... با خانوادش هم کم میره میاد... منم فوق کم... بزن به در مغلطه بازی غلط کردن زیر بالا میدن... من شوهرم بردم مشاوره خانواده خوب شد

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

دایورتشون کن به یه ورت 😁اصلااا بهشون فک نکن چیکار داری صمیمی شدی تو چقدر واسه اونا مهمی ؟ببین چقد در روز واسه فکر کردن به تو وقت میزارن که اونارو انقد واسه خودت مهم کردی ببین اصلا ارزش داره عمرتو واسه اونا هدر بدی خودت خوش باش انشالله با نینی سرت گرم میشه