2777
2789
عنوان

از شوهرم و خانوادش خوشم نمیاد مخصوصا یه خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 39 پست
تو شخصیت من نیست.دوست دارم هدیه دادن و اینا رو . به داداششون باشه انگار نه انگار

هدیه بده! به عزیزات به کسایی که دوست دارن و دوسشون داری!

الانم بارداری استرس شدید داری برای بدنیا اومدن نی نی، ب بچه ت فکر کن دیوونه😂 مامان عصبی و ناراحت نمیخواااااااد

از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت
عمرا اگه شوهر من اینکار و بکنه میگه اگه یه روزی ام تو نخوای رفت و آمد کنی  من نمیتونم قطع راب ...

من اینقور گفتم گفتم گفتم گفتم تا دعوا بینشون راه انداختم خودمم شرکت ندادم... مادر پدرش هرکار کردن آشتی نکردم نمیکنم نخوام کرد... شوهرت بگو خودت برو تنها تو خونه توام کسی نیاد... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا اگه شوهر من اینکار و بکنه میگه اگه یه روزی ام تو نخوای رفت و آمد کنی  من نمیتونم قطع راب ...

خب عزیزم این حرفش طبیعیه به هر حال خانوادشن شما نباید به خاطر خانوادش از خودش بدت بیاد داری بچه میاری و باید یک خانواده سالم باشید برای رشد بچت پس به خاطر بچتم که شده بی خیال حرفای اونا باش و سعی کن هم خودت و هم همسرت یکم فاصله بگیرید ازشون قطع رابطه که نمیشه کرد.

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
هدیه بده! به عزیزات به کسایی که دوست دارن و دوسشون داری! الانم بارداری استرس شدید داری برای بدنیا ا ...

اره واقعا طفلی بچه ام 

از الان نگران دخالتهای بیجاشون تو تربیت  بچه ام هستم 

چون ماشالا تو هرچیزی بی ربط و باربط نظر میدن 

مامان 

ببین عزیزم برات مهم نباشه ک راجب تو چجوری و چ رفتاری دارن فقط رو رابطه ات با شوهرت تمرکز کن و اونا رو تو ذهنت کمرنگ کن سعی نکن باهاشون صمیمی بشی بعد میبینی ب مرور چقد حالت بهتر شده

من اینقور گفتم گفتم گفتم گفتم تا دعوا بینشون راه انداختم خودمم شرکت ندادم... مادر پدرش هرکار کردن آش ...

شوهر من میگه تو با این حرفات خودتو از چشم من میندازی 

اونا خانوادمن و ال و بل 

مامان 
متاسفانه یه اخلاقی دارم اونم اینکه دوست دارم باهمه اطرافیانم خوب و صمیمی باشم  اما انگار هیچکس ...

خودتو بزار جای اونا وقتی بدی ندیدن ازت چرا باید خوششون نیاد ،البته من خودمم دقیقا حسم به خانواده شوهرم مثل توعه نمیدونم چرا با اینکه خوبن من ازشوون فراریم سعی میکنم بیشتر با خانواده خودم باشم تا اونا😑

شوهر من میگه تو با این حرفات خودتو از چشم من میندازی  اونا خانوادمن و ال و بل

بگو من خانوادت نیستم؟ بگو خانوادت باشن من توهین نمیکنم اونا هم توهین نکنن... والا من بساز نیستم اگه همچین زر هایی بزنه شوهرم سه سوت جدا میشم و خودشم اینو میدونه و ما تمام مشکلمون بخاطر دیگران بود

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خودتو بزار جای اونا وقتی بدی ندیدن ازت چرا باید خوششون نیاد ،البته من خودمم دقیقا حسم به خانواده شوه ...

شاید من انتظارم خیلی بالاست 

اخه ما با زنداداشم خیلی راحت و صمیمی هستیم

منم فکر میکردم با خانواده شوهرم اینطوری میشم

اما اوتا فقط خواهری باهم خوشن

با من و جاریمم خوب برخورد میکنن ولی من حس میکنم به زوره 

مثلا از هر ۲۰ تا دعوت یکیش وماهم هستیم

مامان 
شاید من انتظارم خیلی بالاست  اخه ما با زنداداشم خیلی راحت و صمیمی هستیم منم فکر میکردم با خان ...

دقیقا مثل ما زنداداشای منم مثل دختر خونه ان هی میان و میرن تو همه چی زودتر از ما خونه ی مامانمم اما مادر شوهر من با اینکه خالمم هست ولی باز اونطور که باید باشه با من صمیمی نیس .ادما متفاوتن دیگه حتما شما ادم صمیمی هستین که زنداداشتم خوب تو جمعتون راه دادین ولی خانواده شوهرت اونطور نیستن تو هم اونطوری قبولشون کن با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد