2777
2789
عنوان

میشه برامستاجرادعاکنین😔🙁

148 بازدید | 23 پست

۱۰روزدیگه سال خونمونه متاسفانه هنوزخونه پیدانکردیم صاحب خونه گفته بایدحتمابرین میشه برام یه صلوات بفرستین ان شاءالله یه خونه خوب پیداکنیم😥

ان شاءالله همه مستاجراخونه دارشن الهی امین

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برای ماهم دعا کنید که خونه دار بشیم😢

براتون دعا میکنم عزیزم ماهم پارسال همینطوری بود ولی به خدا توکل کردم که آخرش یه صاحبخانه بهمون خونشونو داد

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

سلام عزیزم هم دردیم ماهم جمعه بهمون میگه ک خای کنیم یا ن 

منم دعا کنید صلوات بفرستید  ک تمدید کنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

انشالله زودتر مشکلتون حل شه وخودتون خونه دار شید،ما هم مستاجریم وپارسال همین طوری بودیم،ولی آخرین شب مهلتمون یه خونه خیلی خوب ونوساز تویه محله خوب پیدا کردیم ،پولمون هم جورشد با اینکه قبلش اصلا امکانشو نداشتیم.امیدت به خدا باشه

الهی یه خونه خوب گیرتون بیاد.. الهی صاحبخونه بشید خودتون..

ممنونم عزیزم❤

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

ما هم می خواستیم مستاجرمون بره ولی گفت بخاطر بیماری ناشی از کرونا شرایطشو نداره و خواست بمونه ما هم موافقت کردیم. تازه از اسفند هم هر ماه ۲۰۰از اجاره نداده. بخشیدیم . حالا هم کرایه ها ۹۰۰هست . شوهرم گفته ۸۰۰یا ۷۵۰باهاش قرارداد میبنده. ایشالا شما هم خونه خوب و صاحب خونه خوب گیرتون بیاد.