simajon مدیر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1287 عنوان میشه برامستاجرادعاکنین😔🙁 | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست ۱۰روزدیگه سال خونمونه متاسفانه هنوزخونه پیدانکردیم صاحب خونه گفته بایدحتمابرین میشه برام یه صلوات بفرستین ان شاءالله یه خونه خوب پیداکنیم😥ان شاءالله همه مستاجراخونه دارشن الهی امین خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤ 1399/03/22 | 21:48 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
serahi عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 1349 انشالله عزیزم❤❤❤❤❤برا منم دعا کنید خونه دار شم نتونستم خونه بگیرم اثاثهامو تو انبار گذاشتم😞 برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏
edmond عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1877 صاحبخونه ما خدا خیرش بده دوماه اجاره نگرفت ازمون به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
مامان_دوتا_عشقولی عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 450 الهی که همه مستاجرا صاحب خونه شن من شمام همینطورالهی آمین ۹۹/۹/۹ من به بزرگترین آرزویم میرسم الـ💋هی هزاران با شکرت💐💐💐💐💐💐
simajon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1287 ما هم می خواستیم مستاجرمون بره ولی گفت بخاطر بیماری ناشی از کرونا شرایطشو نداره و خواست بمونه ما هم ... خداخیرتون بده کاشکی همه صاحب خونه هامثل شمابودن خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
simajon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1287 انشالله عزیزم❤❤❤❤❤ برا منم دعا کنید خونه دار شم نتونستم خونه بگیرم اثاثهامو تو انبار گذاشتم😞 😔انشاءالله که یه خونه خیلی خوب بگیری بری توخونت الهی امین خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
simajon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1287 انشالله زودتر مشکلتون حل شه وخودتون خونه دار شید،ما هم مستاجریم وپارسال همین طوری بودیم،ولی آخرین شب ... خداروشکرانشاءالله که بخرین خونه توکل به خدا ممنون عزیزم خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 40387 خداروشکرانشاءالله که بخرین خونه توکل به خدا ممنون عزیزم خواهش میکنم،شم هم انشالله زودتر خونه دار شید،میدونم الان چه قدر ذهنت مشغوله،خدا بزرگه عزیزم خیلی حرص نخور
simajon مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1287 خواهش میکنم،شم هم انشالله زودتر خونه دار شید،میدونم الان چه قدر ذهنت مشغوله،خدا بزرگه عزیزم خیلی حرص ... مرسی گلم اره واقعاتوکلم به خداست بااین قیمت های نجومی خداخودش به همه کمک کنه انشاءالله خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
serahi عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 1349 😔انشاءالله که یه خونه خیلی خوب بگیری بری توخونت الهی امین قربونت عزیزم.همچنین❤ برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏