2777
2789
عنوان

سلام خانما یه لحظه میایید😔

124 بازدید | 16 پست

سلام خانما، بمن سونو ان تی گفتن بچم دختره من هم راستشو بخایید ازخدا دلگیرشدم اخه من ازش قول گرفته بودم بهم محمد بده و کلی نذر دیگه اما نداد خیلی ناراحت شدم بعد دیشب شوهرم گفت دوتا دختر که خوبه میشن برای هم خواهر منم بهش گفتم میدونم اما دلگیرم که چرا خدایی که قادره کریمه رحیمه اینطور کرد بامن نمیتونم دیگه دل ببندم 😰

بعد خوابیدم خواب دیدم خالم یه انگشتر بهم داد بهش گفتم این برای من نیست گفت بده به خالت(اون یکی خالم که حامله اس و بچه اش دختره) دادم بهش گفت برای من نیست برای خودته 

من انداختم انگشت دست چپم خیلی هم خوشم اومده بود 

اینم بگم باردارم دوازده هفته و دوروز بنظرتون به بارداری ربطی داره خوابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی هست امیدوارم خیر باشه. 

بحثم اینه که میدونم دوست داشتی دکتر بگه جنین پسره. اما تو از حکمت خدا چی سرت میشه که ازش دلگیر شدی

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

ان شالله که خیره...فک کنم تعبیرش این میشع 

که در اینده یک چیزی پیش میاد که باعث میشه از دختر دار شدن خوشحال باشی

...در ضمن اگه بجه اولت دختره ..خیلی خوبه جفتش دخترند  ..خیلی بدرد هم میخورند..تا اینکه یک دختر و یک پسر باشن..اینطوری انگار بازهم هردوتاشون احساس تنهایی میکنن

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
من توخواب دیدم دارم میرم النگوبخرم بارداربودم فعلاجنسیتششونمیدونستم دختره ولی همیشه ازخدافرزندصالح و ...

من همینجوری خواستم ازش خواستم بهم سالم و صالح بده محمد بده چون ایمان داشتم انقدری قدرت داره که بهم بده اما نداد الان هم به هرکسی میگم دختره میگه ششتا هم بیاری دختره😭