2777
2789
عنوان

کیا خبر بارداریشون مثل تو فیلما .....

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 27 پست
گریه کردنمو ببینی خودتم می فهمی عر زدن یعنی چی 

مسخره😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر شب بی بی چک زدم ..شوهرم پشت در منتظر بود که ببینه حامله ام یا نه....حتماً میگین چه شوهر باذوقی...نه جونم استرس داشته که یه وقت حامله نباشم...اصلاً دوس نداشت حامله بشم وقتی هم که از دستشویی اومدم بیرون و بهش گفتم باردارم مثل ماست رو مبل وا رفت ....بعد هم که فهمید پسره تا ماه هفت بارداری میگفت سقطش کن....اما تا بچه به دنیا که اومد مهرش به دلش نشست..الان پسرم ده سالشه و با باباش شطرنج بازی میکنه جوری که باباشو شکست میده...قشنگ میفهمم که شوهرم جونش در می ره واسه پسرم هر چند که به زبون نمیاره

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من توو ی نامه نوشتم بابایی من دارم میام ولی فعلا توو شکم مامانی ام.ب شوهرم گفتم بیا ببین کارت سوخته ...

این چیزا فقط تو فیلما جواب میده ,حالا بیا بهش ثابت کن قضیه یه چیز دیگه ست  😂😂

من خونه مامانم بی بی زدم دیدم مثبت خواهرم زنگ زد به شوهرم مژدگونی بگیره شب با دسته گل و شیرینی اومد ولی این خوشی زیاد طول نکشید و قلبش تشکیل نشد و سقط شد

توروخدا برام دعا کنید

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
😍😍

امضات حرف دلم بود وقتی خوندم همراهش گریه کردم نترس خدابزرگه ماروهم میبینه یه روزی ماهم مامان میشیم بااجازت امضات کمی کردم😢

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
خداروشکر, خدا براتون نگه داره 

مرسی عزیز

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
امضات حرف دلم بود وقتی خوندم همراهش گریه کردم نترس خدابزرگه ماروهم میبینه یه روزی ماهم مامان میشیم ب ...

ببخشید اگه تاپیکم باعث شد ناراحت بشی ,من فقط قصدم شوخی و خنده بود ,توکلت فقط و فقط به خدا باشه ,خدا از اون چیزی که من و شما فک میکنیم بزرگتره ,انشالا شما هم به زودی نی نی دار میشی عزیزم ,هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشو  🌹

ببخشید اگه تاپیکم باعث شد ناراحت بشی ,من فقط قصدم شوخی و خنده بود ,توکلت فقط و فقط به خدا باشه ,خدا ...

عزیزمی نه بخدا اتفاقا وقتی میفهم کسی بارداره خیلی خوشحال میشم واسه چی ناراحت بشم اون حرف دلم بود فقط همین😍😘😘

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢