2777
2789
عنوان

کیا مثل منن دستا بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
مثلا صبحانه با نهار وشام چه فرقی داره که حال شمارو بهم میزنه,به نظر من داری اغراق میکنی...

من اصلا صبح بیدار میشم انگار یه آدم دیگه ایم تا  بعدازظهرطول میکشه  یکم خودمو بشناسم  😂

چقدر دلم میخواست سرم گیج بره شوهرم منو ببره دکتر اونجا بگن بهش  تبریک میگیم دارین پدر میشین منم ...

اینا تو فیلماست تو واقعیت همچین چیزی اتفاق نمیافته.....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دلم میخواست سرم گیج بره شوهرم منو ببره دکتر اونجا بگن بهش  تبریک میگیم دارین پدر میشین منم ...

اینا مال تو فیلم هاس😝

بعد ویار حاملگی اینقدر بده ..من که از ترس همون حال بد دیگه بچه نمیخوام

من اگه صبحانه چایی شیرین بخورم تا کل روز حالت تهوع دارم،

واای ک چقدر مادرم زورکی تو چاییم شکر میریخت من موقع رفتن مدرسه بالا میاوردم،

باز قانع نمیشد

الانم گاهی یواشکی خیلی کم تو چاییم شکر میریزه ک من نفمم 

بازم غر میزنم😒

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
صبحا خیلی حالت تهوع دارم خسته شدم کی تموم میشه  

وای همه دارن من تاروز زایمانم بالا میوردم ولی بایددددد صبحانه بخوری بخاطر بچه و بعد خودت حتما حتما نون داغ و تازه بخور اول حسوبی بو کن نون گرم رو بعد کم کم بخور خالی یواش یواش اشتهات باز میشه نون گرم و تازه دشمنه تهوعه

وای همه دارن من تاروز زایمانم بالا میوردم ولی بایددددد صبحانه بخوری بخاطر بچه و بعد خودت حتما حتما ن ...

حرفتون کاملا درسته ,متاسفانه من از خونم بدم اومده اصلا نمیتونم طاقت بیارم تو خونه حس میکنم بو میده همش این ور و اونورم,وای یعنی تا آخر حاملگی حالت تهوع هست  😓

[QUOTE=140847119]حرفتون کاملا درسته ,متاسفانه من از خونم بدم اومده اصلا نمیتونم طاقت بیارم تو خونه حس میکنم بو میده ه ...[/QUOTEمنم اینجوری بودم از شوهرمم بدم میومد اما اون درکم نمیکرد😔😔خانواده ام نبودن غریب بودم آشپزی واسم شکنجه بود اما مجبور بودم نه اوج اوجش تا سه و نهایتا پنجه ولی من عتیقه بودم تا زایمان ایتطور بودم

چرا؟

خودمم نمیدونم سرگیجه وتهوع میگیرم😓

چایی فقططط تلخ 

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم