تو محل کارم 4 نفریم که با دو تاشون صمیمی ام با یکی شون نه، ینی اون با من صمیمی نمیشه، اسمش هم آرزو. من آدم کم حرفی ام و اون پر حرف برا همون با من مچ نمیشه ، ینی با من حال نمیکنه. یکی از بچه ها داشت یه موضوعی رو تعریف میکرد منم سرم شلوغ بود فقط گوش میدادم. و بیشتر آرزو گوش میداد و حرف میزد. بعد من یه نظر در مورد اون بحث دادم همون طور که داشتم کار میکردم. بعد آرزو بلند با طعنه و خنده این ضرب المثل رو در جواب حرف من گفت. ( حالا یک کلمه هم از مادر عروس بشنویم.) و همه خندیدن و کلا خیلی به من تیکه میندازه. چند روز پیش هم با یه لهن بدی باهام حرف زد که همون لحظه سرپرست دید و خودش بهش تذکر داد و گفت خانم این چه طرز برخورد با همکارته.. یه بارم داشتم از داداشم تعریف میکردم گفت چه برادر زن ذلیلی داری. به نظرتون چه برخوردی باهاش بکنم. چون سرزبون داره همه تحویلش میگیرن اصلا هم از من خوشش نمیاد. بچه بیان بگید چکار کنم 😥. روزی نیست به من تیکه نندازه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟