2777
2789
عنوان

به نظرتون این بی احترامی نیست؟؟

198 بازدید | 21 پست

تو محل کارم 4 نفریم که با دو تاشون صمیمی ام با یکی شون نه، ینی اون با من صمیمی نمیشه،   اسمش هم آرزو.  من آدم کم حرفی ام و اون پر حرف برا همون با من مچ نمیشه ،  ینی با من حال نمیکنه.   یکی از بچه ها داشت یه موضوعی رو تعریف میکرد منم سرم شلوغ بود فقط گوش میدادم.  و بیشتر آرزو گوش میداد و حرف میزد.  بعد من یه نظر در مورد اون بحث دادم همون طور که داشتم کار میکردم.   بعد آرزو بلند با طعنه و خنده این ضرب المثل رو در جواب حرف من گفت.  ( حالا یک کلمه هم از مادر عروس بشنویم.)     و همه خندیدن  و کلا خیلی به من تیکه میندازه.     چند روز پیش هم با یه لهن بدی باهام حرف زد که همون لحظه سرپرست دید و خودش بهش تذکر داد و گفت خانم این چه طرز برخورد با همکارته..   یه بارم داشتم از داداشم تعریف میکردم گفت چه برادر زن ذلیلی داری.    به نظرتون چه برخوردی باهاش بکنم.  چون سرزبون داره همه تحویلش میگیرن اصلا هم از من خوشش نمیاد.   بچه بیان بگید چکار کنم 😥.  روزی نیست به من تیکه نندازه .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوبار باید جوابشو بدی جلو همه 

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

کلا اینایی که سرزبون دارن بدون توجه به شخصیت طرفشون حرف می زنن.مطمئن باش منظور خاصی نداره و ی چیزی پرونده.به دل نگیر

به خودت افتخار کن که عاقل و نکته سنج و کم حرفی و به موقع حرف می زنی.اون ی جایی چوب پر حرفیشو می خوره👍

اصلا محلش نده اگه در جوابت چس نمك بازي در اورد یه ثانیه بصورت کلافه مکث کن ولي اصلا نگاش نکن و بعد حرفو ادامه بده خودش قهوه اي میشه

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

تو هم ضایعش کن

وسط حرفش بپر

وقتی داره یچیز خنده دار میگه تو پوکر فیس شو ولی با بقیه خیلی مهربون باش

بهش تیکه بپرون

😑😑

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

اینقد حال میده حرفشو نشنیده بگیری و بدون هیچ عکس‌العملی با بقیه حرف بزنی.! انگار اصلا وجود نداره و صداشو نشنیدی. شاید اولش موثر نباشه ولی وقتی مدام بی‌تفاوتی تو ببینه میفهمه دنیا دست کیه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب