2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین خواهشا 😥

136 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ، من دو ساله خواننده خاموش هستم 

الان یه سوالی ذهنمو درگیر کرده ، کسی از زمان ثبت نام آزمون های استخدامی آموزش پرورش و وزارت بهداشت خبر داره ؟اگه دارین میشه بگین ثبت نامش کی هست و آزمون کی برگزار میشه ؟

و اونایی که تجربه دارین میشه بگین  کدوم کتاب برای شرکت در آزمون های استخدامی بهتره ؟؟؟

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خواننده خاموش بودن چ ربطی ب استخدامی اموزش و پرورش و شبکه بهداشت داره؟

ربطی نداره ولی میخواستم بگم که بودم اینجا و عضو جدید نیستم ... چون تاپیک اولم بود گفتم یه توضیحی بدم ...

بعد شما اصلو ول کردی چسبیدی ب فرع 

از این غمگینم که برای به دست اوردنش نجنگیدم ...پس بجنگ تا حسرت دیروزت را نخوری...!
ربطی نداره ولی میخواستم بگم که بودم اینجا و عضو جدید نیستم ... چون تاپیک اولم بود گفتم یه توضیحی بدم ...

خب بگو با حساب کاربری جدید اومدم

یجوری گفتی من دوساله خواننده خاموشم خب آدم شک میکنه دیگه

سلام..رشتتون چیه و اینکه میگن امسال ازمون شهریور..مهر یا آبان قراره برگزار بشه تاریخ دقیق معلوم نیس

کارشناسی بهداشت عمومی 

الان مهلت ثبت نام تموم شده ؟امروز توی سایت خوندم تا امروز وقت داره گفتم شاید الکی باشه ، اصلا مهلت ثبت نام کی شروع شد که الان بخواد تموم بشه؟اگه اطلاع دارین میشه لطفا جواب بدین

خب بگو با حساب کاربری جدید اومدم یجوری گفتی من دوساله خواننده خاموشم خب آدم شک میکنه دیگه

من عذر میخوام ❤

کارشناسی بهداشت عمومی  الان مهلت ثبت نام تموم شده ؟امروز توی سایت خوندم تا امروز وقت داره گفتم ...

ن بابا هنوز ثبت نام شرو نشده😅😅ی ماه قبل ازمون ثبت نام شرو میشه معمولا

راجبه منابع رشتتون اطلاعی ندارم

میتونی بری سایت ای استخدام..اونجا راجبه استخدامی و منابع رشته ها توضیح داده

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
ن بابا هنوز ثبت نام شرو نشده😅😅ی ماه قبل ازمون ثبت نام شرو میشه معمولا راجبه منابع رشتتون اطلاعی ن ...

اهان خیلی ممنون

بعد از کجا اعلام میشه که ثبت نام شروع شده؟