2777
2789
عنوان

معجزه زندگی من😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 158 پست
من هر روز ب مدت ی ربع،بدون طناب با دستام طناب میزنم ،کم کم ۱۰۰۰ تا میرم .روزای اول ۶۰۰ تا میزدم ،کم ...

وای خدای من ۱۰۰۰تا طناااااااب

میدونی ک افتادگی رحم میاره!

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کلی وقت گذاشتی و زحمت کشیدی ،همچین الکی هم وزن کم نکردی. من با کالری شماری و روزی یک ساعت پباده ر ...

گلم من اضافه وزن ندارم اصلا ولی سایزم زیاد بود تناسب اندام ب وزن نیس ب سایزه ،اره دیگه تازه گاهی حال داشتم تو خونه پیاده روی میکردم ،تازه ۲ شیفت سرکار میرم ،میخوام بگم اونایی ک میگن ما لاغر نمیشیم اول بخاطر افکارشونه دوم عدم تلاش

من چربی شکمم با طناب و حلقه و اب جوش کامل رفع شد بجان خودم

مزسی ازت حتما همینو امتحان میکنم چون حوصله ی کالری شماری رو ندارم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
وای خدای من ۱۰۰۰تا طناااااااب میدونی ک افتادگی رحم میاره!

گلم من با خود طناب نزدم ک. ب حالت طناب میرم ک اصلا افتادگی نداره . بله خود طناب اگه اشتباه بزنی مشکل سازه ولی بدون طناب زدن هیچ مشکلی ندارهد.مربی بدنسازیم بهم گف

گلم من اضافه وزن ندارم اصلا ولی سایزم زیاد بود تناسب اندام ب وزن نیس ب سایزه ،اره دیگه تازه گاهی حال ...

آفرین به اراده و پشتکارت👏👏 من از همین تریبو ن میگم از تنبلیمه اضافه وزنم و البته افسردگی دارم که باعث تنبلیم شده.

حالا میخوام تازه شرو ع کنم دوباره..مرسی انگیزه دادی

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
گلم من اضافه وزن ندارم اصلا ولی سایزم زیاد بود تناسب اندام ب وزن نیس ب سایزه ،اره دیگه تازه گاهی حال ...

منم عدم تلاش دارم😄😄

سایزت چند بود الان چنده؟؟

من سایزم 42گاهی هم 44😣

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
گلم من با خود طناب نزدم ک. ب حالت طناب میرم ک اصلا افتادگی نداره . بله خود طناب اگه اشتباه بزنی مشکل ...

ما طبقه اخریم اصن نمیتونم اینجوری فعالیت کنم نهایت دراز نشست میرم میگم بدو بدو نکنم مزاحم همسایه پایین نشم

گلم نسخه برا شکمم میخوام وزنم خوبه

جهان هر کس به اندازه افکار اوست
مزسی ازت حتما همینو امتحان میکنم چون حوصله ی کالری شماری رو ندارم

ببین طناب زدن ی ربع میشه ،البته بهت بگم من بین هر ۱۰۰ تا ک میزدم  ی چند ثانیه استراحت میکردمو،بیس دقیقه هم حلقه بزنی و اب جوشم ناشتا بخوری اگ لاغر نشدی بیاااا بمن هررچی خاستی بگووو