سلام .بچها من چند ساله روش های مختلف رو دنبال میکنم تا برسم ب تناسب اندام و هرگز ناامید نشدم .تا ۲ ماه پیش که یهو متوجه شدم سایز کم میکنم و وزنم کمتر شده،یعنی کاملا از حالت استپ بیرون اومدم .ن تبلیغه ن دروغ .کاملا واقعیه .هررکی خواست میتونم رایگاان بهش بگم .خوشحال میشم ببینم کسی با روش من حالش خوب شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس کلی وقت گذاشتی و زحمت کشیدی ،همچین الکی هم وزن کم نکردی. من با کالری شماری و روزی یک ساعت پباده ر ...
گلم من اضافه وزن ندارم اصلا ولی سایزم زیاد بود تناسب اندام ب وزن نیس ب سایزه ،اره دیگه تازه گاهی حال داشتم تو خونه پیاده روی میکردم ،تازه ۲ شیفت سرکار میرم ،میخوام بگم اونایی ک میگن ما لاغر نمیشیم اول بخاطر افکارشونه دوم عدم تلاش
وای خدای من ۱۰۰۰تا طناااااااب میدونی ک افتادگی رحم میاره!
گلم من با خود طناب نزدم ک. ب حالت طناب میرم ک اصلا افتادگی نداره . بله خود طناب اگه اشتباه بزنی مشکل سازه ولی بدون طناب زدن هیچ مشکلی ندارهد.مربی بدنسازیم بهم گف
مزسی ازت حتما همینو امتحان میکنم چون حوصله ی کالری شماری رو ندارم
ببین طناب زدن ی ربع میشه ،البته بهت بگم من بین هر ۱۰۰ تا ک میزدم ی چند ثانیه استراحت میکردمو،بیس دقیقه هم حلقه بزنی و اب جوشم ناشتا بخوری اگ لاغر نشدی بیاااا بمن هررچی خاستی بگووو