سلام .بچها من چند ساله روش های مختلف رو دنبال میکنم تا برسم ب تناسب اندام و هرگز ناامید نشدم .تا ۲ ماه پیش که یهو متوجه شدم سایز کم میکنم و وزنم کمتر شده،یعنی کاملا از حالت استپ بیرون اومدم .ن تبلیغه ن دروغ .کاملا واقعیه .هررکی خواست میتونم رایگاان بهش بگم .خوشحال میشم ببینم کسی با روش من حالش خوب شده
من تازه باکالری شمار شروع کردم دو هفته اول جقد کم کردی؟
اگر پیاده روی هم کنی خیلی سریع وزن کم می کنی، هفته ای شو یادم نمیاد ولی در عرض یک ماه و نیم ،نزدیک دوماه، کلییییی لاغر شدم و به چشم میومد چون اضافه وزن من همه بالاتنه ام بود حسابی تغییر کردم
به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
افرین اونم عالیه .منتها من وقتشو نداشتم بیرون برم ،تووخونه این روش ها رو پیش گرفتم .در کل همش عالین
من روزایی که نمیتونستم برم پارک، تو خونه پیاده رو ی می کردم حین دیدن سریال... اما الان بهم سنگ آویزونه. دوباره وزن اضافه کردم و چون اقدام برای بارداری کردم، باید وزن کم کنم. الان ۶۸ هستم
به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
چشششم خیلی با انگیزه ای ،امیدوارم کردی عزیزم ممنونم
باانگیزم چون تناسب اندام رو حق خودم میدونم و باورش کردم .ناامیدد نباشید .بجز تاثیر وراثت اکثرا بخاطر تغذیه های مناسب و خواب کافی نداشتنه ک شکم داریم و اضافه وزن ینی سبک زندگی غلط .خارجیا رو ببین ،هم ورزش جزو عاداتشونه و هم تعذیشون درسته
شما برو پیاده روی اگه میخوای کامل لاغر شی .طناب زدن با سن و سینه رو بزرگ میکنه پاها رو کوچیک و شکم و مخصوصا پهلو رو آب،حلقه زدن بیشتر شکم و پهلو رو اب میکنه