2777
2789
عنوان

معجزه زندگی من😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 158 پست

من هر روز ب مدت ی ربع،بدون طناب با دستام طناب میزنم ،کم کم ۱۰۰۰ تا میرم .روزای اول ۶۰۰ تا میزدم ،کم کم زیادش کردم ،گاهی ۱۵۰۰ تا هم میرم 

این روش باعث افتادگی رحم نمیشع ،چون زیاد بالا نمیپرید ،عوضش هم چربی آب میکنه هم بدنتون شکل میگیره و هم سینه و باسنتون خوشگل میششششه 

فوووق العادس 

این روش باعث گرم شدن بدن میشه و بعدش ب مدت ۲۰ الی ۳۰ مین حلقه میزنم .البته گاهی میشه یادم بده حلقه رو ولی اینا باهم موثرررره.

بازم میگم این روش روی من جواب داد و من فوق العاده رو ذهنم کار میکنم و دایم میگم بدنم زیباس و دوسش دارم و میرسم ب اندام ایده الم .تازه میخوااام مرررربی بدنسازی هم بششششم😍💃😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ دو لیوااان خیلی سخته برام ولی می ارزه

از کم شرو کن ،از ی لیوان ،من خودم اب و ابلیمو عادتم شده .یبوست وونفخم ک همش باهام بود و شکمم جلو بود کامل رفع شد شکر خدا

پس کلی وقت گذاشتی و زحمت کشیدی ،همچین الکی هم وزن کم نکردی. من با کالری شماری و روزی یک ساعت پباده روی ساده سر دوماه ۱۱ کیلو کم کردم .

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
من چربی شکمم با طناب و حلقه و اب جوش کامل رفع شد بجان خودم

قبلش چربی شکم پهاو کم داشتی یا زیاد نبود درسته؟

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
من هر روز ب مدت ی ربع،بدون طناب با دستام طناب میزنم ،کم کم ۱۰۰۰ تا میرم .روزای اول ۶۰۰ تا میزدم ،کم ...

اره حالت  پروانه زدن هم عالیه چون کل بدن تکون میخوره

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃