2777
2789
عنوان

وزن گیری کودک

256 بازدید | 18 پست

سلام خانونا واسه وزن گیری بچم کسی میتونه کمکم کنه ۱۵ ماهشه ۹.۱۰۰ کیلوگرم وزنشه خییلی نگرانشم اصلا اشتها نداره

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری عالیه
من عضوم به نظرم خیلی خوبه .میتونین با مامانای همسن بچه هاتون تبادل نظر کنین...

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۱۵ ماهشه خوب غذا نمیخوره مهم اینکه سالم باشه ن چاق و پر وزن.سالمه چیکارش داری ؟ بهش زینک بده. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

من براط اینکه بچه ها سالم باشن کلا روغن بیرونو گذاشتم کنار ‌.از روغن ارده کنجد و شحم گاو استفاده میکنم و روغن حیوانی اولش ممکنه فکر کنی گرون میشه اما از وقتی اینکارو کردم و هله و هوله رو کلا از خونه بریدم به لطف خدا بچه ها خیلی کم مریض میشن و هزینه های دکتر و دوا نداریمو وزن بچه ها هم خوب شده جایگزین هله هوله و اب میوه های بیرون شیره و نخود کشمش و لواشک خونگی و خلاصه همه چیزو سعی میکنم خودم درست کنم و تراریخته به بچه ها ندم

دختر منم ۱۵ ماهشه خوب غذا نمیخوره مهم اینکه سالم باشه ن چاق و پر وزن.سالمه چیکارش داری ؟ بهش زینک بد ...

والا فوق تخصص گوارش بردمش یه ماه پیش بهش امپرازول و شربت اشتها داده ولی اصلا تغییری تو وضعیت غذا خوردمش نکرده همیشه از غذا رو گردونه بلخره باید یکم ویتامینم به بدنش برسه دیگه

والا فوق تخصص گوارش بردمش یه ماه پیش بهش امپرازول و شربت اشتها داده ولی اصلا تغییری تو وضعیت غذا خور ...

کارش نگیر وقتی سالمه. گشنه نگهش دار تا خوب غذا بخوره. غذارو بزار جلوش بزار خودش بخوره. 

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من براط اینکه بچه ها سالم باشن کلا روغن بیرونو گذاشتم کنار ‌.از روغن ارده کنجد و شحم گاو استفاده میک ...

اره منم سعی میکنم مواد کارخانه ای زیاد بهش ندم ولی کلا اون دوس نداره چیزی بخوره

کارش نگیر وقتی سالمه. گشنه نگهش دار تا خوب غذا بخوره. غذارو بزار جلوش بزار خودش بخوره. 

من اصلا نمیخوام چاق باشه فقط وزن نرمالشو داشته باشه اتفاقا وقتی ۶ ۷ ساعت گرسنگی بهش میدم کمی میل به غذا داره ولی ۶ ۷ ساعت زمان زیادیه

اره منم سعی میکنم مواد کارخانه ای زیاد بهش ندم ولی کلا اون دوس نداره چیزی بخوره

راستی من جعفری رو توی غذاهای مختلف میریزم که اشتها آور طبیعی هست.ولی کلا حساس نباشید چون انگار بچه ها حساسیت مارومیفهمن و دقیقا از همون نکته استفاده میکنند.و البته بگم وزن و قد بچه رو باید باهم درنظر بگیرید اگر تو نمودار رشد قرمز نیست نگران نباشید

من اصلا نمیخوام چاق باشه فقط وزن نرمالشو داشته باشه اتفاقا وقتی ۶ ۷ ساعت گرسنگی بهش میدم کمی میل به ...

دختر منم همینجوریه. عیبی نداره بخدا سخت نگیر خودش به وقتش درست میشه سرشون به بازی گرمه. بهش میوه بده. کیک خونگی. شیر

راستی من جعفری رو توی غذاهای مختلف میریزم که اشتها آور طبیعی هست.ولی کلا حساس نباشید چون انگار بچه ه ...

دقیقا انگار داره با من لج میکنه کاملا مشخصه😂