2777
2789
عنوان

یعنی میشه عروسی بگیرم؟

687 بازدید | 45 پست

بچه ها خدا کنه اوضاع خوب شه و دوباره بشه عروسی گرفت. ما منتظریم سالن ها باز بشن ولی بااین که وضعیت شهرمون سفیده هنوز سالن ها بستس.امیدوارم عروسی واسه هیچ کس آرزو نشه 😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اینجا ک همه از دم عروسی دعوتن تالار

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

قم که بازشدن میگن

فامیلمونم نوبت گرفته

ولی ماعروسی نمیبینیم زیاد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اینجا بیشتر تو خونه میگیرن. بخدا تو خونه که بدتره

بدتر بدتر

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

عزیزم الان یه خبر خوندم تو یه عروسی که ۱۸۰ نفر دعوت بودن ۴۰ نفر کرونا مثبت شدن اگر میتونی عروسی نگیر یه مهمونی و لباس عروس و آتلیه ، پشیمون نمیشی من دو شب عروسی داشتم اما الان خیلی پشیمونم این همه هزینه کردم

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
عزیزم الان یه خبر خوندم تو یه عروسی که ۱۸۰ نفر دعوت بودن ۴۰ نفر کرونا مثبت شدن اگر میتونی عروسی نگیر ...

اگه سالن بازشه حتما میگیرم چون تو خونه گرفتن بدتره.

نگیرم عقده میشه برام