2777
2789
عنوان

یعنی میشه عروسی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 45 پست
حالا سالگرد ازدواج بگیرید چی میشه ؟ حتما همون شب موعود رو باید به آدم و عالم اعلام کنید ؟! 

مگه عروسی میگیرن که همه باخبر شن؟؟؟؟؟ عروسی واسه دل خودشون میگیرن. این همه عروسی رفتیم حالام نوبت ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه عروسی میگیرن که همه باخبر شن؟؟؟؟؟ عروسی واسه دل خودشون میگیرن. این همه عروسی رفتیم حالام نوبت ما ...

بقیه عروسیشون تو کرونا بوده شما رفتی 

تقصیره کسی نیست عروسی شما افتاده تو این دوران 

که بخوان به خطر بافتن بیان که چیه چیه نوبت شماست 

برا دله شماست 

اینقدر خودخواه نباشید 

خدایا شکرت 🫀
اگه سالن بازشه حتما میگیرم چون تو خونه گرفتن بدتره. نگیرم عقده میشه برام 

انشاا.. باز بشه منم مرداد. عروسيمه ولي تو باغ باغا بازن فك كنم سه ساله تو عقدم واقعا دوس ندارم بدون عروسي برم خونم

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷
مگه عروسی میگیرن که همه باخبر شن؟؟؟؟؟ عروسی واسه دل خودشون میگیرن. این همه عروسی رفتیم حالام نوبت ما ...

خب اگه واسه دلت خودته برو سر خونه زندگيت بعدا واسه دل خودت بگير

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
خودتون رو بزارین جای این عروسا طفلی ها ارزو دارن اگه خودتونم بودین راحت از عروسی گرفتم صرف نظر میکرد ...

اره واقعا

بعضیا همچین راحت نظر میدن ازطرف بقیه تصمیم میگیرنن

گناه ماها چیه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

من هفته بعد شاید عروسی بگیرم مختصر دلم خونه ناراحتم بعد ۲۸سال فقط فامیل درجه یک دعوته جهازمم دیروز رفت نمیتونم زیاد منتظربمونم دوسالم عقد بودیم ازین پس پامو میشکنم عروسی کسی نمیرم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خودتون رو بزارین جای این عروسا طفلی ها ارزو دارن اگه خودتونم بودین راحت از عروسی گرفتم صرف نظر میکرد ...

وای ارزوی بر باد رفت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزدلم یکم دیگه صبر کن انشالله تالارها باز میشن و کرونای لعنتی تموم میشه با خیال راحت عروسی بگیر. چون خودت عروسی دوست داری اگه نگیری حتما عقده میشه برات

دقيقا واقعا نمدونم بعضيا جطوري ميگن نگيريد ما هممون ارزو داريم خرج كرديم برنامه داشتيم😭

هی میگم لایک نکن باز لایک میکنی؟❗️لایک نکن 🚷