2777
2789
عنوان

مردهای کرد

627 بازدید | 66 پست

با ی پسر کرد آشنا شدم . خیلی دوست داشتنیه . اما هر وقت باهاش مخالفت میکنم یا اشتباهی میکنم کاملا ازم دور میشه. مغرور و قاطع هست شاید ی کم هم لجباز . وقتی مثلا توجه بیشتر میخام بهش میگم گوش نمیده . ی  بارم باهاش بهم زدم برای همین ولی اون راحت قبول کرد . من فکر کردم میاد دنبالم .نمیدونم چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا سوال کردن کردن داره؟؟؟نمیدونم دخترای این دوره زمونه ببخشید چراانقد خنگ شدن.و ب هرپسر بی لیاقتی توجه میکنن و توجه میخان.واقعا چتون شدع

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

با احترام ب همه ی کردا ولی بیخیالش شو ماکثرا مردای کورد ب درد نمیخورن...مخصوصاطرفای ایلام....ریپلای نکنین اعصاب ندارم .خودم تو کردام با اینکه فارسم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ولش کن انقدر با ارزشه که به خاطرش خودت و کوچیک میکنی؟

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
منم با یکی بودم کرد بود دقیقا همینجوری  همه پسرهای کرد اینجورین ؟

میگن همشون اینجورین 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)