2777
2789
عنوان

مردهای کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر می کنم کردها اینجورین . ی کم سختن

پسرای کردخیلی مغرورن

اما

اگه دختریوواقعادوس داشته باشن هیچوقت ازدستش نمیدن

خودم کردم..

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
ولش کن انقدر با ارزشه که به خاطرش خودت و کوچیک میکنی؟

اخه مشکل اساسی نداریم با هم . انگار درگیر ی لجبازی هست . حس میکنم من باید با سیاستی اعتمادشو جلب کنم . فقط میخام بفهمه بیشتر واسم وقت بزاره ولی گوش نمیده

همکار من کرد هستش. تازه ازدواج‌کرده میگه به خانمم گفتم هیچ وقت خودتو تو مقام مقایسه با خانوادم قرار ...

با حرفش اصلا موافق نیستم

من کردم

پسرداییام اصلا اجازه نمیدن خونواده هاشون به زناشون بگن بالا چشمت ابرو

با احترام ب همه ی کردا ولی بیخیالش شو ماکثرا مردای کورد ب درد نمیخورن...مخصوصاطرفای ایلام....ریپلای ...

عروس کُردایی عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
با حرفش اصلا موافق نیستم من کردم پسرداییام اصلا اجازه نمیدن خونواده هاشون به زناشون بگن بالا چشمت ...

آره نمیدونم چرا همه کورد ها رو دوس ندارن این و حجاب و حرمت اخلاق همه چی عالی مرد از کرد خوبتر نیس دوس پسرم ترک بود یه تهمت هایی میزد