با ی پسر کرد آشنا شدم . خیلی دوست داشتنیه . اما هر وقت باهاش مخالفت میکنم یا اشتباهی میکنم کاملا ازم دور میشه. مغرور و قاطع هست شاید ی کم هم لجباز . وقتی مثلا توجه بیشتر میخام بهش میگم گوش نمیده . ی بارم باهاش بهم زدم برای همین ولی اون راحت قبول کرد . من فکر کردم میاد دنبالم .نمیدونم چیکار کنم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
ولش کن انقدر با ارزشه که به خاطرش خودت و کوچیک میکنی؟
اخه مشکل اساسی نداریم با هم . انگار درگیر ی لجبازی هست . حس میکنم من باید با سیاستی اعتمادشو جلب کنم . فقط میخام بفهمه بیشتر واسم وقت بزاره ولی گوش نمیده
کرد ها اینجوری نیستن شوهرم کرد هس عالیه اخلاقش خیلی خوبه ناز مو می کشه موقع قهر خودش پیش قدم میشه کردها با غیرتن مثل بقیه ولگرد نیستن مخصوصا کورد ارومیه