2777
2789
عنوان

بارداری در شرایط بیماری کرونا

207 بازدید | 19 پست

سلام..من دوماه پیش در سه ماهگی سقط خودبخودی داشتمم ..وکورتاژ شدم ..حالا دکتر میگه از تیر دیگه جلوگیری نداشته باش ..😢موندم که تو این شرایط باردار بشم یا نه😐یادمم رفت از دکتر بپرسم که به تاخیر انداختن بارداری خطر داره یا نه..چیکار کنم😣

بچه ها ببخشید سوالمو اینجا میپرسم شرمنده اسی جون

من چهار روز پریم جلو زد و کلا یک پد کثیف شد و من موقع پریودام روز اول اسهال میگرفتم ک ایندفعه یوبس شدم . گلاب ب روتون . 

تاپیک قبلیمو ببینین نظرتون چیه؟

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

من حامله م 

پدرم در اومده براي چكاپ هام تو اين دوران همش بت ترس و استرس بود 😷😷😢

هنوزم مونده چون ديابت دارم هر هفته بايد چكاپ بشم😪😪

ب نظرم ي كم صبر كن ببين چي ميشه

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفت ماه پیش سقط و کورتاژ داشتم... اگه خدا بخواد از ماه بعد اقدام میکنم... دیگه هرکاری ازم بربیاد میکنم که مبتلا نشم و کسی رو هم مبتلا نکنم... ماسک و دستکش و فاصله گذاری و شستن دست دیگه... باقیشم دیگه از دست من خارجه میسپارم به خدا. 

منم هفت ماه پیش سقط و کورتاژ داشتم... اگه خدا بخواد از ماه بعد اقدام میکنم... دیگه هرکاری ازم بربیاد ...

اينا که هست ولی من ۱۸ فروردین سقط داشتم ..راهها رو که بسته بودن همون روزا باید میرفتم غربالگری ،همه بیمارستانا هم بیمار کرونایی بود..سخت بود که آخراتفاق بد سقط افتاد و رفتیم خصوصی ..میترسم که همچین شرایطی پیش بیاد باز دوباره

منم قصد اقدام واسه بچه دوم رو داشتم ولی تو این شرایط دست نگه داشتم اخه میترسم از پاییز و زمستان که بدترم بشه

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

منم هفت ماه پیش سقط و کورتاژ داشتم... اگه خدا بخواد از ماه بعد اقدام میکنم... دیگه هرکاری ازم بربیاد ...

دکتر به شما گفت که باید از کی اقدام به بارداری کنی؟من تو اینترنت خوندم هرچی زودتر اقدام کنی زودترم حامله میشی

موقعی که من سقط داشتم..بیشتریا میگفتن ..حالا خدا خواسته که تو این شرایط اذیت نشی دیگه ..من بیشتر اشک ...

ايشالا بهترين ها در انتظارتون باشه عزيزم توكل ب خدا با پزشكت مشورت كن اون حتما صلاح شما رو بهتر ميدونه 

❤️🙏

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
من حامله م  پدرم در اومده براي چكاپ هام تو اين دوران همش بت ترس و استرس بود 😷😷😢 هنوزم موند ...

ولی ماما به من گفت کرونا حالا حالاها هست

گفتش که بارداری رو عقب ننداز

پسرم تو جووووون منی🥰

دکتر به شما گفت که باید از کی اقدام به بارداری کنی؟من تو اینترنت خوندم هرچی زودتر اقدام کنی زودترم ح ...

اینترنت رو ولش کن... دکتر به من گفت بین سه تا شش ماه زمان خوبی هست ولی سه ماه برای اونایی که خودش سقط شده... برای من که کورتاژ شدم گفت بهتره تا شش ماه صبر کنی. عجله نکن اگه شما هم کورتاژ شدی اجازه بده رحم ات خودشو ترمیم کنه تا برای بارداری بعدی آمادگی داشته باشه.