2777
2789

سلام من خودم وزنم زیاده قبل بارداری 101 بودم لاغر کردم شدم 97 باردار شدم دیگه نتونستم رژیم بگیرم تا الان ک 24 هفته هستم 2 کیلو اضافه کردم زیاد نیس بنظرتون یا ن خوبه تازه کم اضافه کردم؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وزن اضافه کردن تو بارداری اتفافا اصلا بد نیست. کاشکی قبل اقدام رژیم میگرفتی. الانم نگران نب ...

خیلی ممنون اخه من یمقدار استراحت نسبی هستم بخاطر همین نمیتونم ورزش نکنم و واقعا هم گشنم میشه در حدی ک میمیرم انقد ضعف میکنم چون وزن بچمم پایین بود باید چیزای مقوی بخورم اونارو میخورم بدتر چاق میشم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
نه به نظرم خوبه از این به بعد باید ماهی یه کیلو اضاف کنی

یا خدا یعنی 3 کیلو دیگه؟ بعد این کلاسای امادگی زایمان از کی باید بری؟

یا خدا یعنی 3 کیلو دیگه؟ بعد این کلاسای امادگی زایمان از کی باید بری؟

منم اضافه وزن دارم اوایل بارداری هم به عید خورد منم بیخبر همچنان رفت بالا خیلی ناراحتم هرکار هم میکنم کم بخورم نمیشه

من سزارین هستم نمیدونم از کی شروع میکنن

التماس دعا
منم اضافه وزن دارم اوایل بارداری هم به عید خورد منم بیخبر همچنان رفت بالا خیلی ناراحتم هرکار هم میکن ...

خدا بخیر کنه چنوقتتونه؟

من بارداری قبلی رو نزدیک بیست کیلو اضافه کردم 

یا خدا من اگه انقد اضافه کنم میشم ۱۲۰

شونزده هفته تمام

من ۲۴ هفته ام

مراقب اضافه وزنت باش چون اگه بخوای طبیعی بیاری اذیت میشی اگه این.کرونای لعنتی نبود ادم در میومد از ...

آره بابا ولی من چون دهانه رحمم باز شده بو نمیتونم زیاد ریسک کنم

منم اضافه وزن دارم اوایل بارداری هم به عید خورد منم بیخبر همچنان رفت بالا خیلی ناراحتم هرکار هم میکن ...

برای دیدن کامل کارها و قیمت ها روی لینک زیر ضربه بزنید😍

https://www.instagram.com/sismoni.iran 

لینک کانال تلگرام😍❤️

https://t.me/sismoniiran20  : https://t.me/sismoniiran20 

فقط عدد ۲۰ رو بعد از کپی به انگلیسی وارد کنید

دوستاتونو یا مامانای عزیز رو منشن کنین😍