2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد ای وی اف

18017 بازدید | 134 پست

سلام بچه ها من ۸ ساله ناباروری دارم و از دو هفته پیش میرم مرکز ناباروری یزد برای ای وی اف این تاپیک و درست کردم تا صفر تا صد ای وی اف رو توضیح بدم و از تجربیات دوستان استفاده کنم شاید به کسی کمک کرد

سه شنبه 30شهریور انتقال جنین داشتم برام دعا کنید مثبت شم

عزیزم یزد پیش کدوم دکتر میری 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یزد پیش کدوم دکتر میری 

میرم مرکز ناباروری و علوم تولید مثل هر روز یه دکتر هست و به صورت تیمی کار میکنن دکتر افلاطونیان روزهای یکشنبه خودشون هستن بقیه روزها دکترهای زیر دستشون که کار همشون هم عالیه

آره بگو عزیزم قیمت هم بگو

قیمت که روز اول از خودشون سوال کردم گفتن حدود ۴ و نیم میلیون در میاد با دارو ها ولی خوب هزینه رفت و آمد و سوئیت و ....رو هم باید در نظر داشت 

میرم مرکز ناباروری و علوم تولید مثل هر روز یه دکتر هست و به صورت تیمی کار میکنن دکتر افلاطونیان روزه ...

خیلی تعریف دکتر افلاطونیان راشنیدم من اصفهانم میخواستم یزد یاتهران برم نمیدونم کجا بهتره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
قیمت که روز اول از خودشون سوال کردم گفتن حدود ۴ و نیم میلیون در میاد با دارو ها ولی خوب هزینه رفت و ...

اگه نتیجه بده که خوبه قیمتش موفق باشی

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰

مرکز ناباروری یزد تلفنی نوبت نمیده باید حضوری بری بعضیها از ساعت ۲ و۳ نصفه شب میرن اونجا وایمیستن ساعت ۷ در رو باز میکنن میری از دستگاه نوبت می گیری و میری پذیرش تا نوبتت بشه کارت ملی و شناسنامه زوجین رو هم میخواد برای تشکیل پرونده 

خیلی تعریف دکتر افلاطونیان راشنیدم من اصفهانم میخواستم یزد یاتهران برم نمیدونم کجا بهتره

من هم خیلی تحقیق کردم به نظرم یزد بهتره چون من یک بار رفتم رویان اصلا نظم نداشتن و خیلی سرسری مریض ها رو رد میکردن ولی یزد خیلی خوبه و به همه حرفات گوش میدن و راهنماییت میکنن نرخ هاشون هم از همه جاها کمتره 

روز اول که میرین مرکز با همسرتون باید۳ روز قبلش نزدیکی نداشته باشین اونجا اول از همه باید همسرتون آزمایش اسپرم بدن بعد از تشکیل پرونده شما رو میفرستن برای آزمایش که چند تا اتاق هست که برای آزمایش در نظر گرفتن بعد نمونه اسپرم رو تحویل آزمایشگاه میدین و روز بعدش جواب آماده میشه

شماقبل از ای وی اف چه درمان هایی روامتحان کردین و چندبار

من ۶ سال انواع دکتر و قرص و آمپول دو بار عکس رنگی کورتاژ تشخیصی و یک بار ای یو ای نا موفق داشتم

بعد از تحویل نمونه همسرتون خودتون ویزیت میشین و براتون سونوی واژینال انجام میدن آزمایش های قبلی تون رو برسی میکنن و یک سری آزمایش اگه خیلی قدیمی باشه یا نداشته باشین برای خودتون و همسرتون می نویسن 

روز بعد هم آزمایش اسپرم رو میبرین پیش متخصص ارولوژی مرکز و اگر مشکلی باشه بهتون دارو یا عمل رو پیشنهاد میده که خدا رو شکر آزمایش همسر من عالی بود و فقط بهشون اسید فولیک و قرص زینک داد دکتر