2777
2789
عنوان

کیا گوشی a 10 s دارن؟

104 بازدید | 10 پست

من دو ماه پیش خریدم گوشیو.

دو تا ایرانسل انداختم رو گوشی.خوب بود تا ابنکه حدود یه ماه پیش یه خط همراه اول گرفتم انداختم رو سیم ۲.

دیدم کلا سیم ۲ غیرفعال شد.

کلی جا بردم نشون دادم سر درنمیارن.

تو سایت همتا رفتم دیدم شناسه های گوشیم تطابق نداره.

کسی اینجوری بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام داره خط زیاد عوض کرده اینجوری نشده 

حتما از همون اول همزمان دو تا خطی که به اسم خودشون بوده انداخته رو گوشی.

من اول یه خط به اسم شوهرم انداختم.بعد از اون دیگه غیرفعال شد

حتما از همون اول همزمان دو تا خطی که به اسم خودشون بوده انداخته رو گوشی. من اول یه خط به اسم شوهرم ...

خب مالکیتو تغییر بدی درست میشه دیگه تغییرم ندی گوشیت به اسم شوهرت ثبت میشه سیمکارتت تعلیق نشده ؟شاید مشکل از سیمه

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
خب مالکیتو تغییر بدی درست میشه دیگه تغییرم ندی گوشیت به اسم شوهرت ثبت میشه سیمکارتت تعلیق نشده ؟شاید ...

خب بعد اون دیگه رفتم سیمکارت به نام خودم گرفتم.حتی اون سیم ایرانسلی که اون یک ماه رو سیم ۲ بود و ازش استفاده میکردم دیگه فعال نمیشه.

تعلیق یعنی چی؟

خب بعد اون دیگه رفتم سیمکارت به نام خودم گرفتم.حتی اون سیم ایرانسلی که اون یک ماه رو سیم ۲ بود و ازش ...

یعنی اون سیمکارتی که میگی غیر فعال شده باشه یا مسدود 

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .