2777
2789
اره بالای ۳۰ هزار بودم دوستم سال دومش ۳۵ هزار بود از ۱۵ مهر شروع کرد پارسال شد ۳ هزار رتبه سال اولش ...

خو دیگ شمام شروع کن عزیزم اینو دیدی

تمام تلاشتو بزار انشالا میشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خو دیگ شمام شروع کن عزیزم اینو دیدیتمام تلاشتو بزار انشالا میشه

میدونی من اصلا خودمو قبول ندارم همش میگم برای من نمیشه فلان همیشه دست کم میگیرم خودمو🥲🥲 برای همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من اصلا خودمو قبول ندارم همش میگم برای من نمیشه فلان همیشه دست کم میگیرم خودمو🥲🥲 برای همین

دو روز خودتو ببندی به صندلی و فقط بخونی اعتماد به نفستم میاد بالا...خودتو دوست داری 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
دو روز خودتو ببندی به صندلی و فقط بخونی اعتماد به نفستم میاد بالا...خودتو دوست داری

درستههه🫶👌 انشاالله که بتونم تلاشمو میکنم

خودمو که نه😄ولی پزشکی رو آره🥲😍

درستههه🫶👌 انشاالله که بتونم تلاشمو میکنمخودمو که نه😄ولی پزشکی رو آره🥲😍

😂😂😂عزیزم

میگم وقتی میبینی تلاش میکنی و از کل ساعتای روزت استفاده میکنی کم کم دیگه خودتو هم دوست داری...میری آزمون میدی بعد ها نتیجشو میبینی با تلاش هات و اعتماد به نفست تقویت میشه....

😂😂😂عزیزممیگم وقتی میبینی تلاش میکنی و از کل ساعتای روزت استفاده میکنی کم کم دیگه خودتو هم دوست دا ...

😄😄😄

اره دقیقااا همینطوره چون قبلا درس میخوندم نتیجه شو میدیم توی تست زدن آزمون خیلی اعتماد بنفسم میرفت بالا

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت❤️🫂

😄😄😄اره دقیقااا همینطوره چون قبلا درس میخوندم نتیجه شو میدیم توی تست زدن آزمون خیلی اعتماد بنفسم م ...

موفق باشی عزیزدلم❤️🥰

تاپیک قبولیت تو رشته مورد علاقتو انشالا سال بعد ببینم

آره حتمافک کنم یه بار درخواست دادید،منم قبول کردم ولی سایت چیزی نشون نمیده

🙏🌹

قبلا توی تاپیک با هم حرف زدیم درخواست فکر کنم ندادم برای همین نشون نمیده