2777
2789
عنوان

می خوام دخترمو بزارم کلاس زبان

195 بازدید | 18 پست

سلام دوستای گلم دخترم کلاس چهارما تموم کرده سه سال پیش گذاشتمش کلاس زبان اما علاقه نشون نداد منم گفتم بزرگتر بشه تا خودش علاقمند بشه پارسال تابستون ثبت نامش کردم اما خودش و خواهر به فاصله یه هفته آنفولانزای سخت گرفتن و تا خوب شن یه ماه طول کشید و دیگه آموزشگاه قبول نکرد بعدشم مدرسه ...حالا خیلی ناراحتم از یه طرف میگم خیلی دیر شده براش همه همسن و سالاش رفتن از یه طرف بخاطر کرونا خیلی می ترسم بفرستمش خواهرای گلم به نظر شما چکار کنم؟ 

وا چرا دیر شده باشه من کلاس پنجم واسه اولین بار رفتم کلاس زبان ، بهترین موقع الانه 😊😄

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دخی منم میره کلاس زبان ولی غیر حضوری توی یه برنامه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

سنش بدا کلاس زبان خوبه پسر من از کلاس سوم شروع کرد عالی بود فقط سعی کن کانون زبان بنویسی چون دو روز در هفته .اگر بخواهی مسافرت بری مستونی تو سهر مورد نظر مهمهان بشی واز همه مهمتر دو روز در هفته بچه خسته نمیشه

مگه آموزشگاه های شما غیر حضوری درس نمیدن؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

حضوری نره خب خطره

قطع امید کردی؟ .. دم صب طلوع افتاب و نمیخای ببینی ..؟ سرخ و زرد آفتاب موقه غروبو نمیخای ببینی ..؟ ماه و دیدی ؟ نمیخای ستاره هارو ببینی!! شب مهتاب .. اون قرص کامل ماه رو نمیخای ببینی؟؟ .. چشاتو میخای ببندی ؟ از مزه ی یه گیلاس میخای بگزری!!؟نگذر .. من رفیقتم میگم نگذر!!  
نه عزیزم باز شدن

کدوم شهری؟