2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی=مختل شدن زندگی😩

122 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کیا مثله من نامزدن☹قصد عروسی گرفتن داشتن ک با کرونا مواجه شدن😢الان چیکار باید کرد واقعا ۲ساله نامزدم میخام برم سرزندگیم بدون عروسی تا بد این ک کرونا از بین رف سالگرد عقدمو ی جشن سنگین در حد عروسی بگیرم نظرتون چیه؟بازم میترسم پشیمون شم اصن بدجور دودلم کرونا ک معلوم نیس کی از بین میره کیا با من هم دردن؟؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعا تور و لباس عروس دوست داری و میگی ته دلت پشیمون میشی ک عروسی نگرفتی یکم صبر کن تو ک دوسال صبر کردی 

من خودمم 3 سال پیش ازدواج کردم بدون عروسی رفتم البته من از عروسی و تورو اون تجملات خوشم نمیومد ی جشن عقد ساده گرفتیم و رفتیم الانم خیلی راضیم . باز ببین دلت چی میگه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
اره میدونم ولی چه فایده مردم جونشونو دوس دارن اکثرا نمیان اگ تالار جا رزرو کنم و نیان ضرر میکنم

خوب کم دعوت کنین  ک زیاد بهم دیگ نچسبیده باشن 😁

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
اگر واقعا تور و لباس عروس دوست داری و میگی ته دلت پشیمون میشی ک عروسی نگرفتی یکم صبر کن تو ک دوسال ص ...

خب مسئله همینه جشن عقد نگرفتم بخاطر فوت یکی از اقوام

خب مسئله همینه جشن عقد نگرفتم بخاطر فوت یکی از اقوام

یکم صبر کن ایشالا تموم میشه این کرونا و میره بعد با دل خوش  و تن سلامت بدون هیج استرس بیماری و هیچی ی جشن خوب میگیری گلم

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .