2777
2789
عنوان

خاستگارم چی میگه

829 بازدید | 57 پست

سلام دوستان. من هفتع اینده برام خاستگار میاد . باهم دوستیم .حالا برگشته میکه سعی کن اونروز مث یک لیدی لباس بپوشی باوقار و متین میگم یعنی چی برکشته میگه اینطوری مثل بچه ها نباش

خب من چیکار کنم .لاغرم قدمم کوتاه هست

کفش پاشنه بلند بپوشم تو خونه نمیشه که بعد میگه چی میپوشی لباس اونروز میگم تیشرت و شلوار لی میگه وای نهههههه مامان من خوشش نمیاد یه لباس رسمی بپوش لباس رسمی چیه اخه نکبت اعصابم خورد کرد بچه ها اخه پولم ندارم خاهرم میگه به خودش بگو اگه خیلی براشون مهمه برید لباس بخر براب اونروز 

اینم بگم بله بیحجابم توی خاستگاری لطفا هی سرزنش نکنید . 

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

😕 این تیشرت و اینا رو به شوخی گفتی دیگه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا بزن

ما ک چیزی نگفتیم بعد اخرش ی ماها گیر میدن😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

هرجايي لباس مخصوص خودشو ميپسنده

اصلا اون نبايد بهت بگه بعد زشت ني لباس خاستگاريت و اون بخره؟يه شلوار پارچه اي با يه شوميز بپوش

اخه لي؟؟؟

ديوونم و ديوونگيم و دوس داره💚ديوونس و ديوونگيشو دوس دارم💚عاقلا با عقل هم حال كنيد ميخوام ديوونه باشم💚😍
به نظر منم لباس خواستگاری تیشرت و شلوار لی نیست که

دقیقا من تو جمع خانوادگیمون نمیپوشم شومیز یا کت دامن کوتاه با ساپورت یچیزی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)