2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر، انشاالله سالم بیاد تو بغلت، تا قبل چهل روز ببر برا ختنه، دیگه خودتون تحقیق کنید کدوم دکتر کارش خوبه و از چه روشی، مال من پسرام هر دوتا رو به روش بخیه زدن ختنه کردیم، بعضیا حلقه میذارن من زیاد اطلاعات ندارم برا حلقه، بردیم یه دکتر عمومی که دستش خوب بود

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

من ۴۸ روزگی ختنه کردم. به روش حلقه

پارسال جراحش ۶۰۰ تمن گرفت

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من پسرمو ۲۲ روزگی ختنه کردم ولی اگر خدا بم دوباره پسر داد میذارم بعد ۵۰ روزگی ک کولیکش خوب بشه. پسر من ۲ ساعا پشت سرهم بدون وقفه گریه کرد و ما هیچ کاری نمیتونستیم بکنیم. بعدش فقط موقعی ک دسشویی داشت گریه میکرد و ساکت میشد. ولی شب از درد دلش گریه میکرد. بخاطر شرایطش نمیتونستم بادگلوشو بگیرم کولیکش بدتر شد

من پسرمو ۹روزه ختنه کردم روش سنتی

دو روز کشید.

اگر این یکیم پسرباشه همون روشومیرم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

هنوز بدنیا نیومده این دغدغه رو داری!

عزیزم من صبر کردم پسرم دوماهش شد بردمش پیش متخصص جراح با روش حلقه همیشه فکر میکردم پسرمم قراره مثل داششم گریه کنه و نفسش بره و این حرفا اینم دیدم نه هیچ اتفاقی نیافتاد با اینکه منتظر اولین ادرارش بودم طوری نشد هربچه ای یطوره

فقط مرتب هربار عوضش میکنی پمادی که دکتر میده رو بزن تا از عفونت جلو گیری بشه

سخت نگیر، انشاالله سالم بیاد تو بغلت، تا قبل چهل روز ببر برا ختنه، دیگه خودتون تحقیق کنید کدوم دکتر ...

خیلی ممنون عزیزم 

من چند جا خوندم هر دو روش عوارض خودشو داره خیلی به دکتر ربط داره که کارشو خوب انجام بده 

الانم توو سایت دیدم همه از دکتر رسولی تعریف میکردن

پیش کدوم دکتر رفتید؟

جواد صابری نژاد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من پسرمو تو ٤٧ روزگي برديم واسه ختنه به روش حلقه ختنه كرد و خيلي خيلي راحت بود اصلا گريه نكرد حتي واسه اولين ادرارشم گريه نكرد نه خونريزي داشت نه گريه بعد ٥ روزم حلقه ش افتاد فقط من تا يه ماه بعد تعويض پوشكش مرتبا وازلين ميزدم كه چسبندگي نگيره. پيش دكتر عشقي ختنه ش كرديم كه مطبش تو جنت آباده دستش خيلي خوب بود و فروردين امسال انجام داديم و هزينه ش ٤٨٠ تومن شد