2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جنس اصل و خوب تو بازار نیس پارس خزر خوبه آی میوه گیر و چرخ گوشت‌ ش و پلوپز. ی مینی سرخ کن هم داه خوبه. ولی تگ سرخ کن بدون روغن میخوای فیلیپس هس اما خیلی گرونه فک کنم الان 3 تومته. اتو فیلیپس بگیر خیلی خوبه. جاروبرقی هم اگ میتونی فیلیپس اگ ن همون پارس خزر خیلی قوی هس جاروش قیمتش هم کمی از بقیه نداره فقط صداش رو چک کن چون من مدل قدیمی ش رو خونه مادر شوهرم داره صداش زیاده اما خیلی مکش خوبی داره با این که قدیمیه. بقیه چیزا هم سعی کن مارک های خوب بگیری اگ خارجی گیرن نیومد همون مارک پارس خزر خودمون بهتره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
مارکش یادم نیس دوقلوعه میخواستم ساید بگیرم فروشنده گف با پول همین یه دوقلوی خوب بگیر اونو معرفی کرد& ...

دو قلو برای دو نفر زیاد نیست؟ من دو قلو از ساید بیشتر دوست دارم ولی خانوادم میگن زیادتونه

دو قلو برای دو نفر زیاد نیست؟ من دو قلو از ساید بیشتر دوست دارم ولی خانوادم میگن زیادتونه

منم ساید رو بیشتر دوس داشتم فروشنده آشنا بود گف ساید ب صلاحتون نیس دوقلو بگیرین بهتره

مرسی عزیزممم . لباسشویی چی خوبه

والا من ال جی گرفتم ولی اون موقع همه چی بود تو بازار. اما خیلی تو همین سایت تعریف پاکشوما رو شنیدم بازم تحقیق کن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

ساید خوبه 

ما خودمون ساید سامسونگ داریم واسه خیلی وقت پیشه اون موقع که تازه میومدن ۱۵/۱۶سال پیش 

مامانبزرگم دوقلو الجی داره برای ما اصلا قابل مقایسه نیست با برای مامانبزرگم حالا نمیدونم چون قدیمه یا کلا سایدا بهترن ولی شنیدم کهرمیگن ساید الجی از سامسونگ بهتره

بنظرم ساید بگیر ساید هم شیکه هم کاربردی تر دوقلو خیلی زیاده مگه قراره احتمار کنی مواد غذایی😂😂

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺