2777
2789

سلام

من پارسال موهام رو مشکی کردم پایین موهام که رنگ داره خیلی خشک شده

با آرایشگر که مشورت کردم بوتاکس مو رو پیشنهاد کردن که احیا شه

شما تجربه ای دارین؟طبق گفته ی آرایشگرا موها رو به نرمی موی بدون رنگ میکنه؟

به من گفتن حدود ۶ ماه هم‌ماندگاری داره

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
هزینه بوتاکس مو چنده؟ 

من موهام‌حدودا ۱۰‌سانت پایینتر از شونه اس 

قیمت از یه جا گرفتم کفت ۱۲۰۰ که آمریکاییه موادش

یه جا دیگه ۷۰۰ که مارک مواد رو نگفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،صبحت بخیر،میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟

چندتاسوال داشتم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

حسنا جان ببخشید تو این تاپیک نظر دادم، چون دیدم آخرین تاپیکتون هست، گفتم شاید بخونید،

توی تاپیک شربت آرژیتال نظرتو دیدم‌. پسرم رشد قد و وزنش خیلی کمه. میشه بگی پسرت تحت نظر کدوم دکتر بود؟ راضی بودی ازش؟ مممنون میشم راهنمایی کنید

حسنا جان ببخشید تو این تاپیک نظر دادم، چون دیدم آخرین تاپیکتون هست، گفتم شاید بخونید،   توی تا ...

اون‌تاپیک جواب دادم گلم

دکتر بابک طیبی

از نوزادی تحت نظرشون هستن پسرم تا الان که ۵ سالشه

خیلی راضی هستم دکتر دقیق و به روزی هستن

سرسری رد نمیشن و نگرانی های پدر مادر رو جدی میگیرن و به حرفات گوش میدن

من‌خیلی حساسم و آقای دکتر همیشه اینو درک کردن 

اون‌تاپیک جواب دادم گلم دکتر بابک طیبی از نوزادی تحت نظرشون هستن پسرم تا الان که ۵ سالشه خیلی راض ...

خیلی ممنون عزیزم . دکتر پسرم بوده یک دوره ای، بعد جواب نگرفتم مجبور شدم عوض کنم. البته پسرم مشکل رفلاکس پنهان داره.

خیلی ممنون عزیزم . دکتر پسرم بوده یک دوره ای، بعد جواب نگرفتم مجبور شدم عوض کنم. البته پسرم مشکل رفل ...

برای رفلاکس یکی از دوستام پیش دکتر سهراب همتی میبره راضیه

عزیزم تایپکت ک درباره الکساندرست دکا بود رو خوندم چطور بود لیزرش!

دکا یه جلسه بیشتر نرفتم تحقیق کردم گفتن کندلا بهتره.در حال حاضر با کندلا جنتلمکس پرو لیزر میکنم

۹ جلسه رفتم راضیم

موهات از بین رفته? چقد میکذره از اخرین جلسه ای ک رفتی

من کلا پر مو هستم مشکل تنبلی تخمدانم داره که دیگه بدتر ولی راضیم‌از نتیجه

من و دختر خالم‌با هم‌میریم‌اون که سفید تره پوستش و کلا کم‌ مو ترم هست بهتر جواب کرفته

من ۸جلسه پشت هم رفتم بعد ۲ ماه فاصله دادم توی اون دو ماه که نرفتم ۳۰ درصد حدودا رشد مو داشتم ولی نازک و نرم بود موهایی که درومد

بعد ۱ ماهی هست جلسه ی ۹ رو رفتم که هنوز مویی درنیومده

من کلا پر مو هستم مشکل تنبلی تخمدانم داره که دیگه بدتر ولی راضیم‌از نتیجه من و دختر خالم‌با هم‌میری ...

منم اینجوریم عزیزم چیزی درباره لیزر دویتو شنیدی ???الکساندریت و اندیاگ داره طول موج همزمان

منم اینجوریم عزیزم چیزی درباره لیزر دویتو شنیدی ???الکساندریت و اندیاگ داره طول موج همزمان

نه نشنیدم در نوردش سرچ میکنم

اگه اندیاگ هم داشته باشه خیلی خوبه برای پوست تیره هم جواب میده👌