2777
2789
عنوان

حالم خ داغوووووونه

330 بازدید | 23 پست

توی تاپیک های قبلیم گفتم چند روز پیش

ک با خاهره لاشیم سر هیچ الکی شد بحثمون رفته بود پیام داده بود ب شوهرم ک من با کی دوست بودم ادرس اون پسره ک مجردی باهاش بودم داده بود ب شوهرم و اینکه جیک و پوک منو ب شوهرم گفته بود ک ا سره نادانی من مجرد یودم با ی پسر دوست بودم حالا بماند چ بدبختی اومد سرم بخاطر اون موضوع

سعی میکنم زود زود تایپ کنم

😮😮

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این عوضی لاشی ک مثلا خاهره من شمارشو دیگه از اون شب گذاشتپ لیست سیاه بهشم پیام دادم فقط ی کرام نوشتم پای شرف مرتضی علی دیگه برام تمام شدی دیگه تمام یاحق

دیگه گذاشتمش لیست سیاه الان رفتم توی پیام های لیست سیام همینطوری فقط ی سر زدم دیدیم هزارتا پیام ناجور فرستاده

حالا پیام های ناجورش بماند بدرک ک خزارتا بهم گفته

نمیدانم رفته از کجا با شوهره لاشیش شماره صاحب کاره شوه ه منو پیدا کردن 

شوهره من کارگرده بنده خداب پیغمبر الانم خانه نیست سر کاره بیچاره

این عوضی لاشی خاهرم رفته زنگ زده ب صاحب کاره شوهره من تمام زندگی منو گفته اصلا صاحب کاره شوهره منو اصلا ن دیده ن میشناسه

وای خواهرت چه جوری دلش آمده😑😑😑

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ابروی شوهرم پیش صاحب کارش رفته شوهرم خ حساسه رو ابروش اصلا خبر نداره خاهرم زنگ زده ب صاحب کارش

صاحب کارش روش نشده فکر کنم بهش بگه

اصلا ب حدی داغونم الان زدم هرچی جلو دستمه خورد کردم این نصفه شبی ب پیغمبر زنگ زدم خانه پدرم گفتم برین جلوی اون جن....ده رو بگیرن

مادرم گفتم بی محلش کن اون چون بی محلش کردی هی زور بهش داره فردا باباتو میفرستم در خانه خراب ماندش