2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😲یعنی بچهاهم میگیرن  نی نیا چی؟

آره عزیزم میگیرن ولی فکر کنم خفیف اما نباید استرس داشت این مهمتر از هر چیزی هست ما اون موقع چون فکر نمی کردیم کرونا هست می گفتیم شاید مسمومیت غذایی باشه اگر یه درصد فکر کرونا میکردیم شاید از ترس سکته میکردیم .انشالله که از همه دور باشه مخصوصا بچه ها

میدونی مشکل اینکه اطلاعات درستی نمیدن روز اول گفتن بچه ها نمیگیرن در صورتی که میگرفتن نمیدونم والا&n ...

اخه این جریان که بچها نمیگیرن تو هیچ خبرگذاری رسمی اعلام نشد فکرکنم!فکر کنم در حد خبری بود که تو واتساپ و تلگرام پخش شد 

دوست عزیز پسرم  نوزده سالشه ،نزدیک به دو هفته ست تا در حالت نشسته و خوابیده ست مشکلی ندار ...

نه عزیزم احتمالش خیلی خیلی ضعیفه.به یه فوق تخصص ریه مراجعه کنه ممکنه آسم یا  COPD(این یه کم بعیده) باشه ولی خفیف..ان شاء الله چیز خاصی نیس

ممکن نیست چون من میدونم ک دوباز میگیرن خیلیا

منکه ته شنیدم نه دیدم کسی دوبار گرفته باشه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نه عزیزم احتمالش خیلی خیلی ضعیفه.به یه فوق تخصص ریه مراجعه کنه ممکنه آسم یا  COPD(این یه کم بعی ...

ممنوم از پاسختون 

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.