2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
خدانکنه عزیزم.اره خیلی زیر چشماش گود افتاد سیاه شد خودمم کلی وزن کم کردم اما خداروشکر الان خوبه.فقط ...

عزیزم سیستم ایمنی خودتون و کوچولوتون رو تقویت کنین . انشالله که نمیگیرین دیگه و ایمن شده باشین

دکتر مسعود مردانی میگفت تا سال آینده باید ۷۰% جمعیت جهان مبتلا بشن انگار حرفش داره به حقیقت میرسه 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم .الان هر کی تو بیمارستان سیتیش مثبت بشه براش درمان شروع میکنیم بعنی از نظر پزشک و بیمارستا ...

دوست عزیز پسرم  نوزده سالشه ،نزدیک به دو هفته ست تا در حالت نشسته و خوابیده ست مشکلی نداره ولی به محض اینکه یه کم راه میره یا از پله ها بالا پایین میره بره بهار خواب.به سرفه میافته باز میره استراحت میکنه مشکلی نداره و هیچ علایم دیگه ای هم نداره به نظر شما میتونه کرونا باشه

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
اره عزیزم .الان هر کی تو بیمارستان سیتیش مثبت بشه براش درمان شروع میکنیم بعنی از نظر پزشک و بیمارستا ...

دوست عزیز پسرم  نوزده سالشه ،نزدیک به دو هفته ست تا در حالت نشسته و خوابیده ست مشکلی نداره ولی به محض اینکه یه کم راه میره یا از پله ها بالا پایین میره بره بهار خواب.به سرفه میافته باز میره استراحت میکنه مشکلی نداره و هیچ علایم دیگه ای هم نداره به نظر شما میتونه کرونا باشه

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

یه همسایه داریم یه دختر ۵ ساله و یه پسر ۲ ساله داره از همون اول کرونا بیرون بودن هرشب تا الان یعنی خونه بند نمیشم مگر برای خواب شب دیشب تولد دخترش گرفته بود تو آپارتمان واویلا کلی دعوتی حالا من تعجبم اونا مریض نمیشن اونوقت منی که هنوز قرنطینه ام کل علائم کرونا دارم سرفه و آبریزش و و اینا 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
یه همسایه داریم یه دختر ۵ ساله و یه پسر ۲ ساله داره از همون اول کرونا بیرون بودن هرشب تا الان یعنی خ ...

آخ گل گفتی چطوری مریض نمیشن،😳😳برادرشوهرمن و خانومش بچه ش مث همسایه های شمان اصلا انگار نه انگار ک کرونایی وجود داره.تازه دیشب بهم میگفتن کرونا الکیه دارم مردمو می‌ترسونن...خدا وکیلی چند نفر از همسایه هاشون فوت شدن ولی اینا میگن کرونا نبوده مریضی دیگه داشتن

امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشین و بلا ازتون دور باشه واقعیت اینه که ویروس ضعیف نشده، حتی اینو خ ...

بنظرم ضعیف شده چون من امار اوایل که نگاه میکنم مثلا مبتلا ها روزی هزار نفر بود و فوتی ها روزی صد و سی چهل نفر ولی الان امار دو هزار نفر هست و فوتی ها روزی ۶۰ ۷۰ نفر البته اگه امار درست باشه

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
بنظرم ضعیف شده چون من امار اوایل که نگاه میکنم مثلا مبتلا ها روزی هزار نفر بود و فوتی ها روزی صد و س ...

منم امیدوارم ضعیف شده باشه

البته اینم هست که روزای اول، واقعا کسی نمی‌دونست باید چیکار کنه، بعدش مردم تا حدودی مطلع شدن

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
منم امیدوارم ضعیف شده باشه البته اینم هست که روزای اول، واقعا کسی نمی‌دونست باید چیکار کنه، بعدش مر ...

برامه سواله که چین و اسپانیا چطور کنترلش کردن ینی هنوز هم قرنطینه کامل هستن 

واقعا منم دوست دارم بدونم چیکار کردن  نمیدونم، شاید هنوز قرنطينه هستن

اگه با قرنطینه باشه که دوباره بیرون بیان همه ا شون میگیرن یه جا خوندم که چین زندگی عادی رو از سر گرفتن بنظرم بیشتر جمعیتشون مبتلا شدن بخاطر همین کنترلش کردن