2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
مسافرت و مهمونی نه ولی سر کار مجبورن بدن یا مدرسه و دانشگاه ها باز میشن ببین کرونا ی بیماری هست حتی ...

سرکار ک منم میرم ولی خیلیا اصلا ماسک نمیزنن و رعایت نمیکنن اینو ک دیگه میتونن!!! 

کوچکترین خطایی میگیری مثل تنها با یک دستکش کارهارو در بیرون انجام بدی در منزل ببندی بری خرید دست به ...

ببینم اینم خیلی سخته تا کی اینارو همه ادما رعایت میکنن خود دولت میگه همه باید بگیرن  فقط نمیخام زیاد ادما بگیرن  بیمارستان جا داشته باشه 

بهترین نیستم اما خودمم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیالی نیست عزیزم اگر هرکی میگرفت و توخونه خودش میمرد مهم نبود! اگر یه نفر بگیره ب کلی ادم دیگه ان ...

اگر تو خونه خودش میمرد مهم نیست؟!!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم وقتی خود دولت هم همه مراکز رو باز میکنه چاره چیه بگیرن راه ها رو ببندن بگیرن مساجد و هزار تا ج ...

منو شما ک میفهمیم نریم یاکمتر بریم؟

همه جارو باز کنن ما که عقل و شعور داریم

میفهمیم ک باید حداااقل یه ماسک بزنیم و بریم بیرون؟

سرکار ک منم میرم ولی خیلیا اصلا ماسک نمیزنن و رعایت نمیکنن اینو ک دیگه میتونن!!! 

آره ولی با ماسک هم باز احتمال هست بگیرن  منم تا دوماه خیلی خیلی دقیق رعایت میکردم الانم باز رعایت میکنیم بخدا ولی دیگه مثل قبل حرص مردم رو نمیخورم چرا رعایت نمیکنن اوایل خیلی حرص می کشیدم چرا رعایت نمیکنن

بهترین نیستم اما خودمم😍
منظورم اینه ۸فروردین مثبت شدتواردیبهشت تکرارکردبازمثبت یوداهرین بارهفنع پیش داد منفی شدتست خلق وبینی ...

تو کلّ این دو ماه علامت هم داشت؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این بچه ۵ماهه بیماری زمینه ای ذاشت؟؟

نمیتونم صد در صد بگم چون مریض استاد ما نبود اما چیزی درمورد بیماری زمینه ایش نشنیدم.اما یه بچه ی ۱۰ ماهه تو اورژانس مبتلا بود اما مریضی زمینه نداشت.به اکسیژن وصل بود.یه بچه ی یکساله هم نقص ایمنی بود که از فروردین ماه درگیر بود

ای وای.‌‌‌‌‌..... میگفتن بچه ها نمیگیرن که... شما پرستاری؟ اینکه میگن باعث سکته قلب و مغزی میشه درس ...

میگفتن میگفتن.همه یه چیزای عجیبی از یه جاهای غیرمعتبر شنیدن و باور کردن.بچها هم میگیرن تو خود اخبار تاحالا چن تا بچه رو نشون داده و چن تا بچه نشون داد ک مردن! دیگه اخباز خودمون که مشخصه

آدم با سواد الان میدونه که قرنطینه راحل کرونا بحساب نمیاد چون همه گیر هست باید واکسن پیدا بشه یا خود ...

ادمادعای باسوادی میدونه که میتونه رعایت کنه چون فرقی بااونایی که الان دارن رعایت میکنن نداره! اگرادم باشه

میفهمه که وقتی مسافرت رفتن ضروری نیست نره

میدونه حداقل میره بیرون ماسک بزنه اینا چیزای جزئی و پیش پا افتادست ک خیلیا بااینم مشکل دارن👎

ظهر عمل شدم ممنون عزیزم😍

قدمش مبارک میشه برای من دعا کنی؟