2777
2789
عنوان

خدایی دیگه کروناحسابی ول شدها😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 241 پست
ای جانم.ببخشید..الهی که یه بخت بلند قسمتت بشه و تمام روزهای تلخ گذشته رو فراموش کنی...آمین 💚💚

نوزاد میبینم گریه ام میگیره... واقعا در حسرت فرزندم اما نه به دلیل نازایی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر دیروز هم دکتر تو تلویزیون گفت کسایی که تو خانواده گرفتن ولی یه نفر یا مثلا دونفر از اعضا خانواده نگرفته متوجه شدیم که اونا قبلا گرفته بودن و ایمن شده بودن پس احتمالا دکترا به این نتیجه رسیدن که ایمنی میده 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ان شاء الله که به زودی قسمتت میشه درکنار یه همسر مهربون و بااخلاق

آخ خدا... اگر کنارت بودم میومدم بیمارستان بهت خدمت میکردم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ولی همه مثل هم نیستن ! بدنشون مثل هم مقاوم نیست 

آره خب ابنم هست مقل بقیه بیماریها عزیرم باید قبول کنی که قرنطینه واسه کرونا جواب نمیده منم اویل مثل شما طرز فکرم بود ولی الان نه البته گفتم باز رعایت میکنم ولی امیدی به قرنطینه دیگه ندارم 

بهترین نیستم اما خودمم😍
نهدعزیرم نمیره این رفتنی نیست خود دولت هم میگه نمیره به زندگی با کرونا عادت کنین تا واکسن پیدا نشه ن ...

من نمیگم ریشه کنش کنیم و بمونیم خونه

میگم رعایت کنیم حداقل ازاینی که هست بدترنشه

من نمیگم ریشه کنش کنیم و بمونیم خونه میگم رعایت کنیم حداقل ازاینی که هست بدترنشه

ببین با خونه موندن که نمی شه تا کی تا آخر عمرت میخای خونه بمونی حتی دوسال هم سخته خونه موندن  مطمعن باش اگه دوسال طول بکشه خودشما هم خسته میشین کم تر کسی پیش میاد دوسال خونه بمونه حتی باز بمونه هم احتمال هست بگیره 

بهترین نیستم اما خودمم😍
آره خب ابنم هست مقل بقیه بیماریها عزیرم باید قبول کنی که قرنطینه واسه کرونا جواب نمیده منم اویل مثل ...

من نگفتم قرنطینه

میگم رعایت سااااده یه ماسک ک میتونن بزنن

یه مسافرت ک میتونن نرن

من خودم و شوهرم و پسرم بهمن ماه کرونا گرفتیم خوب شدیم خداروشکر و دیگه حداقل تا شش ماه بدنمون مقاوم هست نمی گیریم، انشالله که دیگه دائمی باشه نگرفتنمون اما میگن احتمالا تا شش ماه بدن مقاوم میشه 

ببین با خونه موندن که نمی شه تا کی تا آخر عمرت میخای خونه بمونی حتی دوسال هم سخته خونه موندن  م ...

نه خسته هم بشم مسافزت نمیرم برعکس ما باید عادت کنیم ن خسته بشیم با جون حودمون داریم لج میکنیم!😏👎

من نگفتم قرنطینه میگم رعایت سااااده یه ماسک ک میتونن بزنن یه مسافرت ک میتونن نرن

مسافرت رو آره منم کلا موافق نیستم مسافرت ی چیزی هست که ده سالم تری چیزی نمی شه واقعا 

بهترین نیستم اما خودمم😍