2777
2789

من از عشقش نتیجه گرفتم.

یعنی لطف خدا بود ولی خب درست زمانی اتفاق افتاد که گوش میکردم

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از عشقش نتیجه گرفتم. یعنی لطف خدا بود ولی خب درست زمانی اتفاق افتاد که گوش میکردم

میگم تو خدااییی عاشقش بودی یا بهش حس داشتی؟ 

من به یکی حس دارم ینی عاشقش نیسم یادم میره اما وقتی عکسشو میبینم تا چنروز هردیقه تو ذهنمه 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
توضیح میدی چیه

ببین وقتی گوشش میدی یه اهنگه اما یه فرکانسایی داره 

و پیام هایی ب ضمیرناخوداگاهت میفرسته

میگم تو خدااییی عاشقش بودی یا بهش حس داشتی؟  من به یکی حس دارم ینی عاشقش نیسم یادم میره اما وق ...

اصلا اون موقع که من شروع کردم کسی تو زندگیم نبود.

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

فک کنم یه نوع موسیقی ک باگوش دادنش ب اون چیزی ک میخای میرسی..واسه همه چیزم هست.تغییر دادن رنگ چشم،رسیدن ب خواسته ها،رسیدن ب ثروت،چاق شدن، لاغری، و..... واس هرچیزم موسیقیش متفاوته

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
من از عشقش نتیجه گرفتم. یعنی لطف خدا بود ولی خب درست زمانی اتفاق افتاد که گوش میکردم

واسش ساب گوش دادم و هی منتظر نتیجه بودم و هرچی از خدا و اماما میخواسم ک بم پی بدع نمیداد 

نمیدونم برا این بودع ک ب نتیجه حساس شدم یا اینکع قسمتم نبوده..