2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 107 پست
عزیز دلم حتما دوباره اقدام کن مطمعن باش خدا دستتو خالی نمیگذاره .خدا پشت وپناهتون ،ان شاءالله بیای خ ...

انشالله ممنون ازتون 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
بله استراحت مطلق بودم سرکلاژ و آمپول پرولوتون استفاده میکردم. درد هام شروع شد 

انقباضات شروع شد و دهانه رحم باز شد،؟ کیسه اب پاره نشد؟ دکترتون کی بود گفتین تهران هستین؟

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=240028731]منم مثل تو خیلی زجر کشیدم. چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟ درصد موفقیتش خیلی بالاس[/QUOTنه ...

چرا عزیزم خیلی بالاس. مرکز مام تو این زمینه خیلی خوبه. من توی گروهاشونم خیلی آمار مثبتاشون بالاس 

انقباضات شروع شد و دهانه رحم باز شد،؟ کیسه اب پاره نشد؟ دکترتون کی بود گفتین تهران هستین؟

نه عزیزم ارومیه هستم . من از قبل انقباض داشتم ولی با دارو کنترل کرده بودم  .رفتم مطب دکتر برای معاینه و ایشون گفتن که دهانه رحم باز شده برو بستری شو برای ادامه بارداری  یعنی هیچ‌چیزی حاملگی رو به خطر ننداخته بود . نه درد آنچنانی داشتم نه آبریزش و اون دردها هم یک ماه بود داشتم. چیزی که بدتر  کرداوضاعم رو معاینه بی جا یک رزیدنت بیشعور بود که هیچ وقت حلال نمیکنم. اون باعث شدید تر شدن دردام شد. من ساعت دوازده شب تازه پذیرش شد. متاسفانه به نصف شب افتاد کارام. و هر چقدر از درد و ابریزشم گفتم کسی توجهی نکرد تا اینکه بخش پریناتولوژی کیسه ای پاره شد و بچه اومد. و بعدا من رو بخش زایمان فرستادم. بدترین و دردناکترین روز. زندگی ام حالا خدادرحم کرد با وجود آمپول انوکسپارین. دهانه رحم پاره نشد و خونریزی کنترل شد  البته چند واحد خون گرفتم ،😭

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم درکت میکنم من هفت سال درد نازایی کشیدم هزاران راه رفتم نشد که نشد.دیگه رها کردم وگفتم وقتی نمی ...

منم بارداری اولم نمیدونستم حامله ام کلی داروی کیاهی و قرص و اینا خوردم پریود نشدم ازمایش دادم گفتن بارداری، هفته بعدش افتادم به خونریزی گفتن جفتت داره جدا میشه بیا سقط کن من گفتم وقتی صدای قلبش میاد چرا باید سقط کنم خلاصه بعد از سه ماه خونریزی بهتر شدم و هفته ۳۶ کیسه ابم پاره شد زایمان کردم. خدا بهم یه پسر گل عطا کرد. حالا سر بارداری دومم ۳۲ هفته به خوبی و خوشی سپری شد یه لکه هم ندیدم. بی نهایت امیدوار بودم دایم درحال شکرگزاری بودن😭یهو کیسه اب لعنتی پاره شد بچمم هفته بعدش از دست رفت.😭قربونت برم خدا اخه چطور تونستی منو دست خالی برگردونی خونه😭  من بخاطر بچه اول بینهایت از خدا ممنونم و شاکرم اما با پر کشیدن بچه دومم کنار نیومدم و داغونم😭 

منم بارداری اولم نمیدونستم حامله ام کلی داروی کیاهی و قرص و اینا خوردم پریود نشدم ازمایش دادم گفتن ب ...

باز خدا رو شکر شما یک بچه دارین و خدا حفظش کنه ومن حدود هفتصد آمپول تا شش ماهگی زده بودم الآنم منتظرم 

منم بارداری اولم نمیدونستم حامله ام کلی داروی کیاهی و قرص و اینا خوردم پریود نشدم ازمایش دادم گفتن ب ...

عزیزم متاسفم.میدونم خیلی سخته ولی ممکن بود اگه میموند کلی زجرمیکشید ۳۲ هفته هنوز خیلی کوچیک بوده وریه تشکیل نشده اگه بود وبعد ۱۰روز میرفت سخت تربود.خوب خودتو تقویت کن ودوباره اقدام کن

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
باز خدا رو شکر شما یک بچه دارین و خدا حفظش کنه ومن حدود هفتصد آمپول تا شش ماهگی زده بودم الآنم منتظر ...

واقعا بی نهایت خداروشکر

البته اینم در نظر بگیر اگه این نبود و این اتفاق برام افتاده بود الان تیمارستان بستری بودم. احتمالا شما تحملتون از من بالاتره. 

عزیزم متاسفم.میدونم خیلی سخته ولی ممکن بود اگه میموند کلی زجرمیکشید ۳۲ هفته هنوز خیلی کوچیک بوده وری ...

من تقویت بودم کلی دارو و ویتامین میخوردم بدنم کمبودی نداشت و رحم و سونو و بند ناف و غیره همه چی عالی بود فقط کیسه ترکید که دلیلشو نمیدونم حدس میزنم شاید عفونت داشتم چون ماه قبلش داشتم ولی با انتی بیوتیک خوب سده بود. من شنیدم بچه های ۲۹ هفته با وزن یک کیلو هم موندن ب هرکی میگم ۳۲ هفته ۱/۶۰۰ گرم نمونده تعجب میکنن. من از اقدام میترسم اگه دوباره بعد از هفت ماه مراقبت دوباره کیسه پاره بشه چی؟ هیچکس تضمینه نصفه نیمه هم نمیده کیسه پاره نشه

من تقویت بودم کلی دارو و ویتامین میخوردم بدنم کمبودی نداشت و رحم و سونو و بند ناف و غیره همه چی عالی ...

ببین بچه ۶ ماهه میمونه ولی۷ و ۸ ماهه نه.چون هر هفته وهرماه یچیزایی از جنین تشکیل میشه.بحث سر وزن جنین نیست.من دخترم ۳۶ هفته با دوکیلو دنیا اومد خداراشکر ریه هاش رسیده بود ولی یکی دیگه که بامن زایمان کرده بود ۳۷ هفته با ۲۷۰۰ کیلو نموند.دکتر چی میگه دلیلش

ببین بچه ۶ ماهه میمونه ولی۷ و ۸ ماهه نه.چون هر هفته وهرماه یچیزایی از جنین تشکیل میشه.بحث سر وزن جنی ...

خب ۳۶ هفته که میشه ۸ ماه، ۴۰ هفته میشه ۹ ماهه. بچه شما ۳۶ هفته یعنی ۸ ماهه مونده دیگه به لطف خدا. من در این مورد تحقیق کردم. قدیمیا همه میگفتن بچه هفت ماهه می مونه ولی هشت ماهه  نمی مونه. دلیلش رو هم این میگن دستگاه تنفس هفت ماهه تشکیل نشده وقتی دنیا میاد تکاملش خارج از رحم تکمیل میشه ولی هشت ماهه چون نصف دستگاه تنفس تشکیل شده، اگه دنیا بیاد برای تکمیل بقیه اش به مشکل میخوره.

اما میگن علم این نظریه رو رد میکنه و میگه هرچی هفته بالاتر باشه بچه رسیده تر هست بس هفته بالاتر یعنی تکامله بیشتر. 

لینک تاپیک

ممنونم عزیزم حوصله ام نکشید بخونم  ولی تو اینیستا یک ماما هست تجربه بیست و‌پنج سال کارش رو گذاشته و خیلی از مریضهاش باردار شدن به اسم بارداری فلورا. انگلیسی تایپ کن

خب ۳۶ هفته که میشه ۸ ماه، ۴۰ هفته میشه ۹ ماهه. بچه شما ۳۶ هفته یعنی ۸ ماهه مونده دیگه به لطف خدا. من ...

اره دیگه ازمن همه چیش خدادادی بود.از دادنش وموندنش تا دنیا اومدنش.انشاله هرچه زودتر شماهم معجزه ای بشه وبارداری راحتی داشته باشی وهمه این روزا فراموش بشه.بسپار به خدا وفعلا بیخیال باش واسترس چیزیو نداشته باش

ممنونم عزیزم حوصله ام نکشید بخونم  ولی تو اینیستا یک ماما هست تجربه بیست و‌پنج سال کارش رو گذاش ...

گفتم شاید به دردت بخوره.انشااله به زودی خبر بارداریت بدی عزیزم.دعاگوت هستم