2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 107 پست

انشاالله به ارزوت میرسی

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

عزیزم من طبیعی باردار شدم و ۳۲ هفته با خوبی و خوشی گذشت. اما توی شب لعنتی نزدیک ساعت پنج صبح کیسه ابم پاره شد و ابش خالی شد. بستری شدم و روز بعدش سزارین شدم و پسره زیبام بدنیا اومد تکه از ماه بود😭 یکهفته موند تو ان ای سیو من چهار پنج بار دیدمش. روز هفتم تماس گرفتن گفتن حالش خوب نیست بیایین. همونجا من مردم. جنازم رسید بیمارستان و با عزیزه دلم خداحافظی تلخی کردم. اینقدر غم سنگینی داشتم حس کردم خدا هم به حالم گریه کرد. بارون شدیدی میومد و من دست خالی برگشتم به خونه. با خودم میگم کاش ندیده بودمش. با خیالش بارها جون دادم و از بغض خفه شدم. خیلی دردناکه حاصل زحماتت توی چند ثانیه و چند روز از دست بره و سر در گریبان ساعتها گوشه خونه بشینی و افسوس بخوری که چرا نشد و خدا نخواست. لعنت ب این دنیای بی رحم. تکه ای از جانه یک زن کنده میشه میره و لبخندهای اون زن تا ابد طعم تلخ ظاهرسازی و غم داره. ما دیگه زندگی نمیکنیم فقط زنده ایم. میسوزیم تا بالاخره روزی تموم بشیم

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من طبیعی باردار شدم و ۳۲ هفته با خوبی و خوشی گذشت. اما توی شب لعنتی نزدیک ساعت پنج صبح کیسه اب ...

😭😭😭داغ دلم تازه شد بزرگترین حسرت زندگی من اینه که چر ندیدمشون .و هر روز هر. روز تکه ای از خاطرات  شش ماهم از اول تا آخر برام مرور میشه 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
😭😭😭داغ دلم تازه شد بزرگترین حسرت زندگی من اینه که چر ندیدمشون .و هر روز هر. روز تکه ای از خاطرات& ...

تهرانی؟ کجا ای وی اف میکنی؟ 

استراحت مطلق بودی چطور باز اینطوری شدی؟ یعنی استراحت مطلق تاثیری نداشت؟

😭😭😭داغ دلم تازه شد بزرگترین حسرت زندگی من اینه که چر ندیدمشون .و هر روز هر. روز تکه ای از خاطرات& ...

چرا رحم اجاره ای نمیگیری؟ تا سنت زیاد بالا نرفته برو جنین فریز کن. بالاخره به فرجی میشه همه تلاشتو بکن

عزیزم مشکل من ذخیره پایین هست یعنی تعداد تخمکا کم‌.این بیشتر نگرانم می‌کنم و همسرم ضعیفه البته با خ ...

عزیزم ب خدا توکل کن.خدا همیشه بهترینها رو بهترین وقتا میده.استرس نداشته باش و من از صلوات برای حضرت فاطمه خیلی نتیجه گرفتم انشاءالله خبرای خوب در راهه..برات از ته دل دعا میکنم

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....
عزیزم مشکل من ذخیره پایین هست یعنی تعداد تخمکا کم‌.این بیشتر نگرانم می‌کنم و همسرم ضعیفه البته با خ ...

عزیز دلم حتما دوباره اقدام کن مطمعن باش خدا دستتو خالی نمیگذاره .خدا پشت وپناهتون ،ان شاءالله بیای خبر زایمانو تولدشونو بگی اینجا

چقدر دردناک 😢

ان شاء الله به زودی زود باردار بشید عزیزم ♥️

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

عزیزم درکت میکنم من هفت سال درد نازایی کشیدم هزاران راه رفتم نشد که نشد.دیگه رها کردم وگفتم وقتی نمیشه چرا به زور بخوام.همسرم میگفت دنبال درمان نرو اگه خدا بخواد خودش میده چیزیو به زور نخواه وقتش بشه خودت باردار میشی.خلاصه روزها وماه ها وسالها گذشت خبری نشد.رفتم بهزیستی ثبت نام کردم یکسال شد وخبری از بهزیستی هم نشد.چندوقتی بود دل درد شدید داشتم پریود نمیشدم همش میگفتم درد پریودیه.هزار جور جوشونده وزعفرون میخوردم تا پریود بشم چقدرامپول میزدم ولی نمیشد که نمیشد.دیگه رفتم دکتر گفت برو سونوگرافی.وقتی رفتم صدای قلب پخش شد گعتم چیه گفت سه ماهه بارداری.چقدر گریه کردم خداراشکر کردم که باوجود این همه دارو وامپول که استفاده کردم بچم سقط نشده بود.اینجاس که میگن تا خدا نخواد نمیشه.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
تهرانی؟ کجا ای وی اف میکنی؟  استراحت مطلق بودی چطور باز اینطوری شدی؟ یعنی استراحت مطلق تاثیری ...

بله استراحت مطلق بودم سرکلاژ و آمپول پرولوتون استفاده میکردم. درد هام شروع شد 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم درکت میکنم من هفت سال درد نازایی کشیدم هزاران راه رفتم نشد که نشد.دیگه رها کردم وگفتم وقتی نمی ...

براتون خیلی خوشحالم. مبارکتون باشه 

منم مثل تو خیلی زجر کشیدم. چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟ درصد موفقیتش خیلی بالاس

اصلا نمیتونم به این موضوع فکر کنم  من فقط دو بار ای وی آف کردم. 

[QUOTE=240028731]منم مثل تو خیلی زجر کشیدم. چرا تخمک اهدایی نمیگیری؟ درصد موفقیتش خیلی بالاس[/QUOTنه درصد موفقیتش بالا نیست مثل بقیه هست