2777
2789
عنوان

بعد از دست دادن بچه هام تو شش ماهگی برای مادر شدن دوباره ام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 107 پست
گفتم شاید به دردت بخوره.انشااله به زودی خبر بارداریت بدی عزیزم.دعاگوت هستم

ممنومم از لطفت و‌محبتتون حاجت روا شی دوست عزیز

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
اره دیگه ازمن همه چیش خدادادی بود.از دادنش وموندنش تا دنیا اومدنش.انشاله هرچه زودتر شماهم معجزه ای ب ...

امید چیزه عجیبیه من خیلی خیلی ب این بارداری امید داشتم خودمو دقیقا در اغوش خدا میدیدم اما همه چی ظرف چند ثانیه رفت رو هوا. نمیدونم خدا چرا اینطوری کرد بامن. باید جوابگو باشه😭😭😭 من بی پناه بودم😔 از اینده هم میترسم مگه اینکه معجزه رخ بدخ

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید چیزه عجیبیه من خیلی خیلی ب این بارداری امید داشتم خودمو دقیقا در اغوش خدا میدیدم اما همه چی ظرف ...

بازم ناامید نباش عزیزم خدا بهترین برات رقم میزنه.ممکن بود اگه میموند بعدا بیماری چیزی میگرفت وازدستش میدادی اونموقع خیلی برات سخت تر بود.مامان من شش تا بچه داره.توهممون یکی از داداشام خیلی واسش عزیز بود واسه ما هم همینطور.ازبس خوب ومهربون و وفادار بود.کلا فرق میکرد بابقیه ماها.ولی خدا نمیدونم چرا یهو بی دلیل بدون مریضی خاصی یهویی ازما گرفتش.هنوز چندماه نگذشته بود بابامم رفت.این سخت ترین لحظات واسه ماست مخصوصا مامانم.ازخدا گله داریم از خدا طلبکاریم ولی کاری نمیشه کرد.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
بازم ناامید نباش عزیزم خدا بهترین برات رقم میزنه.ممکن بود اگه میموند بعدا بیماری چیزی میگرفت وازدستش ...

دنیای بی رحمی هست. کاش مرگ و جدایی نبود یا اگه بود همه با هم بود تا کسی رنج فقدان کسی رو نبینه. چقد ادمای بی احساس و خونسرد از این جهت شانس اوردن. ولی ادمای احساسی مث من، ناجور زخمی میشن. خدایا ازت گله دارم اما بازم پناهی جز تو ندارم این دل شکسته رو دیگه نشکن. 😭😭😭😭

در اسرع وقت حکمتت رو نشونم بده. برام نه دین موند نه دنیا
دنیای بی رحمی هست. کاش مرگ و جدایی نبود یا اگه بود همه با هم بود تا کسی رنج فقدان کسی رو نبینه. چقد ...

انشااله به زودی زود دلت شاد میشه وهمه این روزا یادت میره.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

عزيزم شما ك با سركلاژ زايمان زودرس داشتي ميشه بگي تونستي بچه دار بشي منم اين اتفاق برام افتاده ميترسم باردار بشم بازم سركلاژ جواب نده

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
عزيزم شما ك با سركلاژ زايمان زودرس داشتي ميشه بگي تونستي بچه دار بشي منم اين اتفاق برام افتاده ميترس ...

سلام دوست عزیز. من نه باردار نشدم.  شما چند هفته بودید 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
سلام دوست عزیز. من نه باردار نشدم.  شما چند هفته بودید

من ٢٣ هفته و ٢ روز بودم ميترسم سركلاژ حواب نداده ديگه نتونم بچه بيارم😭 پساري هم داشتم استراحت كامل مطلق هم بودم

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
من ٢٣ هفته و ٢ روز بودم ميترسم سركلاژ حواب نداده ديگه نتونم بچه بيارم😭 پساري هم داشتم استراحت كامل ...

من بیست و چهار هفته کامل بودم آمپول پرولوتون میزدین

عزیزم دختر عمه من بارها ivf کرده و بارها تو ماه های آخر دو قلو و سه قلو و تک قلو سقط کرده... این بار ...

ممنونم از دعای قشنگتون انشالله زودتر خدادصدامو بشنوه

دوست عزیز سلام

بخاطر امضات اومدم تو تاپیکت

من هم قرار بود که ivf بشم اما لطف خدا شامل حالم شد و ماه قبلش طبیعی باردار شدم

تو اینستا فلورا تاجیکی رو سرچ کن . خودت پیجش رو ببین و مطمئن باش نتیجه میگیری

من با استفاده از لایوهای رایگانش و رعایت کردن اونا کارم به ivf نکشید

امتحان کن ضرر نمیکنی

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم
دوست عزیز سلام بخاطر امضات اومدم تو تاپیکت من هم قرار بود که ivf بشم اما لطف خدا شامل حالم شد و ما ...

سلام عزیزم.  بهتون تبریک میگم. مبارکتون باشه و به سلامتی نی نی تون رو بغل بگیرید ...تحت نظر ماما یلدا هستم  از ماماهای فلورا تاجیک. خوردنی ه و رژیم ا رو مراعات میکنم بادکش هم یک مدت انجام دادن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیادروی و ورزش تنبلم ه  .. ولی هنوز جواب نگرفتم. ممنون از لطف و محبتتون 

سلام عزیزم.  بهتون تبریک میگم. مبارکتون باشه و به سلامتی نی نی تون رو بغل بگیرید ...تحت نظر مام ...

با روحیه خوب و مصمم انجام بده

ان شاالله آواز خوشی ات رو بشنوم

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم
با روحیه خوب و مصمم انجام بده ان شاالله آواز خوشی ات رو بشنوم

سپاسگزارم عزیز از حس و حال خوبی که دادین.   شما چند  سالتونه و مشکل قبلی و کدوم موارد رو سفت مراعات میکردین