2777
2789
خب همون دیگه شاید لقاح دیرتر نشونه دختر بودنه

عزیزم یکم مطالعه کن ربطی نداره یمی تخمک گذاری ممکن دیرتر باشه ک دیرتر لقاح گرفته در هر صورت نشون دختر بودن نیست 

درست میگن روز تخمک گذاری پسر بقیه روزا دختر بودن احتمال بیشتر ولی بازم به اسپرم سرعتش ربط داره 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۵ روز فرق داره ,الان ۱۲ هفتمه خداروشکر قلبش تشکیل شده بود ,یعنی خطرناکه?

نه نیست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چه هفته ای فهمیدین پوچ بوده ?درد هم داشتین

5 هفته 

نه درد نداشتم همه چی عادی بود 

عزیزم یکم مطالعه کن ربطی نداره یمی تخمک گذاری ممکن دیرتر باشه ک دیرتر لقاح گرفته در هر صورت نشون دخت ...

درسته منبع علمی نداره ,ولی هرکیو دیدم که دیر متوجه شده همشون دختر بوده, جاری خودم یه هفته قبل موعدش فهمید بچش پسره 

درسته منبع علمی نداره ,ولی هرکیو دیدم که دیر متوجه شده همشون دختر بوده, جاری خودم یه هفته قبل موعدش ...

عزیزم ولی دلیل علمی وجود نداره در هر صورت این چیزا برای سرگرمی خوبه خودت با این چیزا درگیر نکن 

۵ هفته زود نیست ?من ۸ هفته بودم صدای قلبشو شنیدم یعنی الان خطر برای من رفع شده ?

بله رفع شده بارداری پوچ 

کلا جنین نیست و ساک بارداری خالی 🙁

راستش منم ۵ هفته رفتم فقط ساک بود جنین مشخص نشد ,ببخشید سوال میپرسم همش 

عزیزم عیبی نداره 

من 6 هفته باید میبودم رفتم گفت 5 هفته دیر رشد میکرد خالی بود آخرش تو 9 هفته گفتن 6 هفته 1 روز مونده ساک بارداری دیگه داشت دیواره هاش نانظم میشد 

چیش عجیبه, مثلا خالم همزمان با من باردار شده ولی تاریخ سونو و پریودش یکیه ,بچش پسره,ولی واسه من کمتر ...

من سن جنین با تاریخ پریودیم یکیه جنینم دختره

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون