خزانمممممم مدیر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 عنوان درسته که اگه سن جنین از سن ... | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست پریودی کمتر باشه جنین دختره?مثلا من سن سونوم از تاریخ پریودم کمتره ,شما تجربه ای داشتین? 1399/03/20 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 اگهدخیلی فرق داشته باشه و جنین یا صدای قلب رویت نشه احتمال بارداری پوچ هست با تجربه ای ک دارم برا من ۵ روز فرق داره ,الان ۱۲ هفتمه خداروشکر قلبش تشکیل شده بود ,یعنی خطرناکه?
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 خب همون دیگه شاید لقاح دیرتر نشونه دختر بودنه عزیزم یکم مطالعه کن ربطی نداره یمی تخمک گذاری ممکن دیرتر باشه ک دیرتر لقاح گرفته در هر صورت نشون دختر بودن نیست درست میگن روز تخمک گذاری پسر بقیه روزا دختر بودن احتمال بیشتر ولی بازم به اسپرم سرعتش ربط داره 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 نه نیست ولی برای جنسیت اولین بار ک میشنوم من خودم مثلا یک هفته فاصله داشت و بارداری پوچ بود ب ... چه هفته ای فهمیدین پوچ بوده ?درد هم داشتین
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 برا من ۵ روز فرق داره ,الان ۱۲ هفتمه خداروشکر قلبش تشکیل شده بود ,یعنی خطرناکه? نه نیست 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 چه هفته ای فهمیدین پوچ بوده ?درد هم داشتین 5 هفته نه درد نداشتم همه چی عادی بود 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 ممکنه یه نفر چندتا سونو بره هرکدوم یه تاریخ بدن . هنوز زایمان نکردم انشالا بسلامتی زایمان کنید
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 عزیزم یکم مطالعه کن ربطی نداره یمی تخمک گذاری ممکن دیرتر باشه ک دیرتر لقاح گرفته در هر صورت نشون دخت ... درسته منبع علمی نداره ,ولی هرکیو دیدم که دیر متوجه شده همشون دختر بوده, جاری خودم یه هفته قبل موعدش فهمید بچش پسره
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 درسته منبع علمی نداره ,ولی هرکیو دیدم که دیر متوجه شده همشون دختر بوده, جاری خودم یه هفته قبل موعدش ... عزیزم ولی دلیل علمی وجود نداره در هر صورت این چیزا برای سرگرمی خوبه خودت با این چیزا درگیر نکن 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 5 هفته نه درد نداشتم همه چی عادی بود ۵ هفته زود نیست ?من ۸ هفته بودم صدای قلبشو شنیدم یعنی الان خطر برای من رفع شده ?
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 عزیزم ولی دلیل علمی وجود نداره در هر صورت این چیزا برای سرگرمی خوبه خودت با این چیزا درگیر نکن خیلی دوست دارم زودتر بفهمم جنسیتشو, زمان خیلی دیر میگذره
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 ۵ هفته زود نیست ?من ۸ هفته بودم صدای قلبشو شنیدم یعنی الان خطر برای من رفع شده ? بله رفع شده بارداری پوچ کلا جنین نیست و ساک بارداری خالی 🙁 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
خزانمممممم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1251 بله رفع شده بارداری پوچ کلا جنین نیست و ساک بارداری خالی 🙁 راستش منم ۵ هفته رفتم فقط ساک بود جنین مشخص نشد ,ببخشید سوال میپرسم همش
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 راستش منم ۵ هفته رفتم فقط ساک بود جنین مشخص نشد ,ببخشید سوال میپرسم همش عزیزم عیبی نداره من 6 هفته باید میبودم رفتم گفت 5 هفته دیر رشد میکرد خالی بود آخرش تو 9 هفته گفتن 6 هفته 1 روز مونده ساک بارداری دیگه داشت دیواره هاش نانظم میشد 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
باراناسالاری عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 3064 چیش عجیبه, مثلا خالم همزمان با من باردار شده ولی تاریخ سونو و پریودش یکیه ,بچش پسره,ولی واسه من کمتر ... من سن جنین با تاریخ پریودیم یکیه جنینم دختره دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون