2777
2789

کلا اگه چیزی ب دلم بیوفته دقیقا اتفاق میوفته

یه حسه فقط

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

سلام وقتتون میکنن حدس هایی میزنن که درسته اگر دوست داشتید امتحان کنید و از من هر چیزی حس میکنید بگید ...

الان شما حس ششمید

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شده اشتیاه دربیاد؟

نه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

نه من حس ششمی نیستم گفتم اگر دوست داشتید از من هر چیزی حس میکنید بگید شاید حس ششمی بودید

امتحان کردم هر چی گفتم درست در نیومده

حس میکنم شما قد بلندید. درسته؟

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

کاش نداشتم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

کلا اگه چیزی ب دلم بیوفته دقیقا اتفاق میوفتهیه حسه فقط

حست به اینکه کی من ازدواج میکنم و یه ادم خوب سرراهم قرارمیگیره چیه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....