2777
2789
عنوان

لکه بینی و بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 51 پست
بارداری خارج رحم را تو چند روز بعد تشخیص میدن🤔 نکنه مال منم خارج رحمی باشه بزنه لوله هامو بترکونه د ...

تو سونو واژینال مشخص میشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه بس سقط کردم پوستم کلفت شده حتی به کسی نمیگم حامله ام بعد که سقط میشه هم فقط مادرم و همسرم می ...

آخی عزیزم خیلی سخته انشاالله این اینجوری نشه من یه سقط داشتم بعد سه ماه تازه باهاش کنار اومدم 

عکس درد داشت؟ کی عکس رنگی گرفتی؟

اصلا من آدم خیلی استرسی و دردو هستم وقتی رفتم عکس اصلا درد نداشت نترس استرس بی خودی بهت نده 

ای وای ترسیدم خدایا نکنه منم داشته باشم علائم نداشتی؟ لکه بینی چیزی 

نه هیچی نداشتم بدون هیچ علائمی بودم که تو عکس مشخص شد علت سقط چی بوده 

ان شالله زودتر خوب بشی عزیزم من استرس درد ندارم استرس اینک چ خبره خدا کنه مشکلی نباشه

انشاالله که هیچ مشکلی نداری رفتی حتما به من خبر شو بده 

انشاالله که هیچ مشکلی نداری رفتی حتما به من خبر شو بده 

الان انجام دادم درد داشت خیلی واقعا اما یه ده دقیقه بیشتز طول نکشید اما خونریزی لکه بینی دارم طبیعیه؟؟

جوابش نوشته رحم طبیعی و هر دو لوله باز هستند خداروشکر

🌷
الان انجام دادم درد داشت خیلی واقعا اما یه ده دقیقه بیشتز طول نکشید اما خونریزی لکه بینی دارم طبیعیه ...

خداروشکر بله لکه بینی طبیعیه نگران نباش مگه قبلش آستامینوفن نخوردی