2777
2789
عنوان

لکه بینی و بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 51 پست
من بتام بالا بود بعد به لکه بینی افتادم و شیاف استفاده کردم ولی متاسفانه سقط شد نمیخوام تو دلت و خال ...

نه والله میگن اشکالات ژنتیکی و کروموزوم و من آزمایشات بعد سقط هم دادم خوب بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

آخه تو بارداریهای قبل بعد تاخیر من بتام رو ده هزار یا پنج هزار بود😇😞

آره هربار فرق میکنه من خودم چند بار باردار شدم کلا متفاوت بودن، نگران‌ این نباش فقط ۴۸ ساعت بعد دوبرابر بشه خوبه دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو چهل پریودی بتا دادم بود 101 و لکه بینی قهوه ای داشتم دو روز بعد دوباره بتا دادم بود 120

درصورتی ک باید هر دوزی دو برابر بشه

درد خاصی هم نداشتم جز یک مختصر زیر شکمم درد داشت فقط ک با بتای 300 تشخیص بارداری خارج رحمی دادن و بیمارستان بستری شدم

حتما حتما بتا چک کن دو روز دیگ ک دو برابر بشه

شیاف هم استفاده نکن که جاش سفت نشه ولی استراحت مطلق باش فعلا

🌷
اين شرايطي كه ميگي بنظرم اورژانسيه و نياز ب دكتر داره

به دکترم تماس گرفتم ایشون فقط میگن صبر کن. بس من پیام دادم گفتم لکه بینی دارم گفت شیاف بزن همین 😑

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نه والله میگن اشکالات ژنتیکی و کروموزوم و من آزمایشات بعد سقط هم دادم خوب بود

انشاالله که این یکی برات بمونه منم فروردین سقط داشتم و تازه دارن علت سقط و پیدا میکنن

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
من تو چهل پریودی بتا دادم بود 101 و لکه بینی قهوه ای داشتم دو روز بعد دوباره بتا دادم بود 120 درصور ...

مثل من بودی با این تفاوت  که بتای من ۲۰۰۰ بود 

من تو چهل پریودی بتا دادم بود 101 و لکه بینی قهوه ای داشتم دو روز بعد دوباره بتا دادم بود 120 درصور ...

حالا منم بعد از دو روز تکرارش میکنم ولی من درد سینه و حساس شدن سینه ها و درد های خیلی کم و مقطعی که تو بارداری قبلی هم داشتم و اصلا اشتها ندارم خوابم هم به هم ریخته

حالا منم بعد از دو روز تکرارش میکنم ولی من درد سینه و حساس شدن سینه ها و درد های خیلی کم و مقطعی که ...

خب بارداری خارج رحمی بحرحال بارداری هست و علادم داره منم حتی تهوع داشتم سینهام بزرگ حساس،شذه بود ترشح داشتم 

🌷
بله 

بارداری خارج رحم را تو چند روز بعد تشخیص میدن🤔 نکنه مال منم خارج رحمی باشه بزنه لوله هامو بترکونه دیگه کلکسیون بدبختیم کامل میشه😕

انشاالله که این یکی برات بمونه منم فروردین سقط داشتم و تازه دارن علت سقط و پیدا میکنن

من دیگه بس سقط کردم پوستم کلفت شده حتی به کسی نمیگم حامله ام بعد که سقط میشه هم فقط مادرم و همسرم میدونن همین من قبل از پسرم یه سقط تو نه هفته داشتم که قلبش ایطتاده بود بعد یه بچه به دنیا اوردم پسر بودولی چون هشت ماه بود مشکل تنفسی داشت و فوت شد روز بعد تولد بعد پسر سومم موند و دوتا بعد مسرم سقط کردم و الان دوباره باردارم  کلا کلکسیون بارداریهای پرخطرم😞

دکتر گفت کی اقدام کنی؟ من تقریبا سه ماه میگذره این ماه رفتم دکتر گفت باید عکس رنگی بدی تا علت بفهمی ...

مال من فیبرم و لنفوم استخوان ام ار ای دادم تا مطمئن بشه چون فیبرم تو سونو نبود ولی تو عکس بود