2777
2789
عنوان

گره افتاده به کارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 21 پست
همین الان نذر کن چهل روز زیارت عاشورا بخونی با سه تا لعن و سه تاسلام.  قول میدم ب صلاحت باشه ز ...

امضات درد دل منه ما داریم خونه میسازیم دوماهه قرار استا بنا بیاد یه در کار بزاره ک دیگه برم تو خونه خودم ولی هیچ جوره نمیاد به هر کی مبیگیم یه جوره میپیچونه نمیاد خیلی ناراحتم چهار سال اواره ی خونه مامانم و مادر شوهرم هستم با دوتا بچه هر میتونه برام دعا کنه زود برم خونه خودم 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم خدا اصلا یه مدته  منو نمیبینه

هممون تا یمدت ناراحتی واسمون پیش میاد همین حس و داریم متاسفانه اما مطمعن باش مهربونتر و کارگشاتر و خب تر ازاون نیس ازش کمک بخاه کمکت مسکنه

همون لحظه که مطمعن شدی{تقدیر} از قبل نوشته شدع با چشم بسته از خیابون رد شو👌👌
امضات درد دل منه ما داریم خونه میسازیم دوماهه قرار استا بنا بیاد یه در کار بزاره ک دیگه برم تو خونه ...

ان شالله میری به زودی و خیر و خوشی. تو هم برامون دعا کن. خ دلم شکسته براخونه. دعا کن همینی که توشیمو بتونیم بخریم🙂🙂🙂🙂🙂

ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
امضات درد دل منه ما داریم خونه میسازیم دوماهه قرار استا بنا بیاد یه در کار بزاره ک دیگه برم تو خونه ...

همین چهل روز زیارت عاشورا بخونی باورکن ردیف میشه کاراتون

همیشه سر نمازام دعات میکنم ک زودتر خونه بگیری  ان شلء الله

فدای دل مهربونت. محتاجم به دعات خیلی زیاد. فقط خدا میتونه کمکمون کنه. 

امضات چه قشنگه. خدا حاجت دلتو بده برا منم دعا کن .دلم گرفته مشکل دارم 😙😙

ممنون عزیزم. حال دلمو نوشتم. برام دعا کن خدا برامون جورکنه. 

ان شالله به حاجتت برسی