2777
2789
عنوان

گره افتاده به کارم

3057 بازدید | 21 پست

بچه ها دست به هر کاری میزنم به بن بست میخورم کارم گیره هیچ جوره کارم پیش نمیره خیلی اعصابم خورده چیکار کنم هر چی صبر میکنم فایده نداره خیلی حالم بده چیکار کنم ک سریع کارم راه بیوفته 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خداالان یکی میگفت دکر۱۲۴۰۰۰صلوات ردخورنداره

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

همین الان نذر کن چهل روز زیارت عاشورا بخونی با سه تا لعن و سه تاسلام. 

قول میدم ب صلاحت باشه زودی حاجت بگیری. من حاجتای عجیب گرفتم 

ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍
توکل به خدا 

خسته شدم اعصابم داغونننن هیچ جوره کارم پیش نمیره میخوام بشینم گریه کنم به هر دری میزنم بستس 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
همین الان نذر کن چهل روز زیارت عاشورا بخونی با سه تا لعن و سه تاسلام.  قول میدم ب صلاحت باشه ز ...

امضات چه قشنگه.

خدا حاجت دلتو بده

برا منم دعا کن .دلم گرفته مشکل دارم 😙😙

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
امضات چه قشنگه. خدا حاجت دلتو بده برا منم دعا کن .دلم گرفته مشکل دارم 😙😙

فدای تو. بخدا دیگه بریدم میخام خودم شروع کنم برای خرید خونه زیارت عاشورابخونم. 

اسی جون بخدا ازش معجزه دیدما. 

میخام براخونه خریدن بخونمش. بخون اگه حاجت نده. ارامش میده. ارامش نده یه جوری بهت میفهمونه که صلاحت نیست. امام حسین خیلی اقاس قربونت ش برم