2777
2789
عنوان

برای انگستر نشون طلا یا جواهر؟

1058 بازدید | 41 پست

سلام دوستان  با یه مبلغ ثابت هم میشه طلا با نگین بدلی خرید هم جواهر با طلای کمتر کدوم بهتره؟

“زندگی من آن چیزیست که برایش می جنگم” ️  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواهر خریدن ریکسش بالاست احتمال اینکه کلاه بذارن سرتون و نفهمید خیلیه.من خودم هم خلقه خودم جواهر بود هم همسرم.الان ک رفتیم قیمت کردیم انگشتر شوهرمو سرمون کلاه گذاشتن پول جواهر گرفتن ولی جواهر نبود با اینکه پیش یه جواهری معروف هم رفتیم!

من خودم عاشق جواهرم ولی چشم ترس شدم

جواهر شامل بلریانم میشه؟؟؟ 

عزیزم برلیان یه نوع برش الماسه برلیان باگت مارکیز پرنس اینا اسم های برش الماسه و در واقع برلیان همون برش که زیادتر دیدیم رو انگشترای تک نگین زیاده

جواهر شاجل الماس یاوقوت سرخ و کبود و زمرد میشه

عزیزم خدای نکرده اگه انگشتر گم بشه و جواهر باشه کلی خسارت میبینا

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
جواهر خریدن ریکسش بالاست احتمال اینکه کلاه بذارن سرتون و نفهمید خیلیه.من خودم هم خلقه خودم جواهر بود ...

ااااا خب کدوم جواهری بود؟تهران بود؟متاسفم واقعا خدا نگذره ازشون

جواهر شامل بلریانم میشه؟؟؟ 

جواهر  هر طلايي كه روش سنگ قيمتي نصب بشه

مثل الماس كه شامل پرنس، برليان،باگت و تخمه درشت ميشه يا...

يا ياقوت

زمرد

لعل

مرواريد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻