2777
2789

سلام بچه ها من ۸ ماهه عروسی کردم حقوق شوهرم  ۵ تومن بود الان شده ۷ تومن ۴۵۰ اجاره خونه میدیم ۱ میلیون قسط ۱ تومنم واسه خرج خودمون ۴ و نیم میمونه چطوری پس انداز کنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بزار تو بانک دیگه چجوری نداره 😕

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

کاش من داشتم همه رو سهام میخریدم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

قبل بارداری از شهریه باشگاه میزدم. از پول خرید، یا پول میداد مثلا برم پارچه بخرم اگه میشد ۲۰۰ میگفتم شد ۳۰۰ و....

من اگه پس انداز نداشته باشم افسردگی میگیرم‌ از نوجوونیم این اخلاقو دارم

من بودم سکه میخریدم و طلا بعد که زیاد شد میفروختم ماشین میخریدم میشد سرمایم 

سکه بهتره چون ارزشش کم نمیشه ضرر هم نمیزنه اجرت و اینا هم نداره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

پس انداز فایده نداره 

یه وام سنگین بگیرین 

100 تومن وام بگیرین قسطش میشه 3 تومن باهاش یه چیزی بگیرین 

سکه ای طلایی 

اگه شد شریکی یه زمین تو شهرستان 

وگرنه با این تورم جمع کردن بیخوده

قبل بارداری از شهریه باشگاه میزدم. از پول خرید، یا پول میداد مثلا برم پارچه بخرم اگه میشد ۲۰۰ میگفتم ...

منم هم خسیسم هم باییییید پس انداز کنم حتی کم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.